Bugun...

"haluk-sahin" İLE İLGİLİ HABERLER

Adalılar Mendirek’in 10’uncu yılında buluştu
Bozcaada’nın tek basılı yayını olan Mendirek Dergisi yazarlarının, okuyucularının ve adalı dostlarının katılımıyla 10. y..
Selçuk Şirin ve Haluk Şahin’den ortak imza günü
Prof. Selçuk Şirin ve Prof. Haluk Şahin 15 Ağustos Pazar 19.00-21.00 saatleri arasında okuyucusu ile buluşacak. Bozcaada..
Homeros Okumaları 20. kez gerçekleşti
20. kez Bozcaada’da gerçekleştirilen Ozanın Günü ve Homeros Okuması bu yıl çok yoğun katılımla ve birçok etkinlikle dolu..
Bozcaada Kitap Fuarı “En Çok Satılan” kitapları açıkladı
Bu sene sekizinci defa Bozcaada’da açılan Bozcaada Kitap Fuarı, geride kalan 7 hafta sonunda en fazla ilgi gören kitapla..
Mendirek dergisinin 33’üncü sayısı yayınlandı
Bozcaada’nın tek basılı yayın organı Mendirek dergisinin yeni sayısı çıktı. “Bak bir yaz daha geçti” başlığıyla çıkan de..
Pazartesi bir söyleşi, bir sergi adalıları bekliyor
5 Ağustos Pazartesi Haluk Şahin’in Kafa Kafe’deki buluşmasında “şiir” konusu ele alınırken, Zehra Talay’ın sergisi de Ta..
Tahir Günday’ın anısına “Ada Sohbetleri” başlıyor
Gazeteci-Yazar Haluk Şahin, geçen yıl kaybettiğimiz Tahir Günday anısına “Ada Sohbetleri” gerçekleştireceğini açıkladı. ..
Megan Fox’un Truva Savaşı belgeseli yayınlandı
Dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Megan Fox’un “Megan Fox İle Kayıp Efsaneler” adı altında Troya ile ilgili yaptığı belgese..
Bozcaada’nın ağır kaybı: Sanat Galerisi ve Itırlı Bahçe kapandı
Bozcaada'da sanatın kalbinin attığı mekân Bozcaada Sanat Galerisi ve Itırlı Bahçe, bu yıl fahiş oranda artan kira bedeli..
Haluk Şahin kalp krizi geçirdi
Bozcaadalı gazeteci ve yazar Prof. Dr. Haluk Şahin dün gece kalp krizi geçirdi. Bugün anjiyo olan ve tedavisine hastaned..
HABER ARA
Bozcaada Bağcılığı
SON YORUMLANANLAR HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR

Adada zincir market açılması konusunda ne düşünüyorsunuz?


 YUKARI