Bugun...

"parti" İLE İLGİLİ HABERLER

Cevdet Çebi: “Başka Bozcaada yok, her şey Bozcaada için!”
İyi Parti’nin Bozcaada Belediye Başkan Adayı Cevdet Çebi’nin Yerel Seçimler öncesi son mitingi gerçekleşti. Cevdet Çebi,..
Mustafa Mutay: “Benim arkamda Bozcaada halkı var”
Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Bozcaada Belediye Başkan Adayı Mustafa Mutay’ın Yerel Seçimler öncesi son mitingi gerçekl..
Mustafa Mutay: Arsa satışları adalıların mağduriyetini giderme amacı taşımaktadır
CHP'nin 20 Mart tarihinde yaptığı açıklamayla Mustafa Mutay’ı eleştirmiş, Mutay’ın başkanlığı döneminde bazıları arsa va..
İyi Partili Cevdet Çebi Bozcaadalılarla buluştu
İyi Parti Bozcaada belediye başkan adayı Cevdet Çebi ilk açık hava propagandasını Zübeyde Hanım Çay Bahçesi’nde gerçekle..
AKP adayı Mustafa Mutay’dan adalılara iftar yemeği
Adalet ve Kalkınma Partisi’nin belediye başkan adayı Mustafa Mutay ile adalılar iftarda bir araya geldi. 600’ü aşkın ada..
Mutay: Bozcaada halkı mağduriyet yaşadı
Mustafa Mutay son yıllarda yaşanan sinek ve vektörle ilgili bir video yayınladı. Mutay, “Bir firmayla yapılan ihalenin s..
Mustafa Mutay Bozcaada TV’nin canlı yayın konuğuydu
Bozcaada TV’de yayınlanan “Bozcaada’da Siyaset” programında tüm belediye başkanları canlı yayın konuğu olarak programa k..
İyi Partili Cevdet Çebi'den kadınlara dair projeler
İyi Partili Cevdet Çebi, “Belediye Başkan Adayı olarak, adanın geleceğine dair vizyonumu ve özellikle kadınlar ve çocukl..
Mutay: Belediyenin hiçbir malını satmadım
Bozcaada Belediye Başkan Adayı Mustafa Mutay geçmişte 20 yıl yaptığı belediye başkanlığı dönemiyle ilgili, "Benim dönemi..
İyi Parti başkan adayı Cevdet Çebi, canlı yayında önemli iddialarda bulundu
Youtube üzerinden yayın yapan Bozcaada TV’nin ekim ayından bu yana ilgiyle takip edilen programı “Bozcaada’da Siyaset”in..
HABER ARA
Bozcaada Bağcılığı
SON YORUMLANANLAR HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR

Adada zincir market açılması konusunda ne düşünüyorsunuz?


 YUKARI