Bugun...

"trt-belgesel" İLE İLGİLİ HABERLER

Bağ belgeselinin Gala’sı Bozcaada’da gerçekleşti
Bozcaada bağcılığı üzerine hazırlanan ve 37 kişinin anlatılarına yer veren “Bağ” belgeseli Bozcaada Halk Eğitim Merkezi’..
Bağcılık belgeseli “Bağ” pazar günü Halk Eğitim’de
Bozcaada bağcılığını konu edinen “Bağ” belgeseli 8 Ekim Pazar günü saat 15.00’de Bozcaada Halk Eğitim Merkezi’nde göster..
Bozcaada’nın ekolojik film festivalinde 10’uncu yıl heyecanı
11-15 Ekim tarihleri arasında Bozcaada’da düzenlenecek Bozcaada Uluslararası Ekolojik Belgesel Festivali (BIFED) bu sene..
BIFED başlıyor, tüm detaylar haberimizde
Bozcaada Uluslararası Ekolojik Belgesel Festivali (BIFED) başlıyor. 13 Ekim Çarşamba başlayacak festival 19 Ekim’e dek d..
BIFED’in öne çıkan filmlerini derledik
BIFED çarşamba günü başlıyor. Bozcaada Haber olarak BIFED’de öne çıkan ve adalıalrın ilgisini çekebileceğini düşündüğümü..
“Çavuş, Karga ve Ada” belgeseli TRT’de
“Üzüm ve Karganın Hikâyesi” sloganıyla hazırlanan ve Bozcaada’da çekimleri yaklaşık iki yıl süren “Çavuş, Karga ve Ada” ..
Megan Fox’un Truva Savaşı belgeseli yayınlandı
Dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Megan Fox’un “Megan Fox İle Kayıp Efsaneler” adı altında Troya ile ilgili yaptığı belgese..
“Ada İnsanları”nın galası yapıldı
Mustafa Dermanlı’nın yapımcılığını üstlendiği ve internet üzerinden her hafta yayınlanacak “Ada İnsanları” belgeselinin ..
Bozcaada’da yaşayan Merve ve Haluk’un hayatı belgesel oldu
Bundan 2,5 sene önce Bozcaada’ya yerleşen Merve ve Haluk çiftinin hayatı belgesel oldu. Hayat Bazen isimli belgesel BIFE..
HABER ARA
Bozcaada Bağcılığı
SON YORUMLANANLAR HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR

Adada zincir market açılması konusunda ne düşünüyorsunuz?


 YUKARI