Bugun...


kostasalto

Takım yeni sezona hazır
Bozcaadaspor, Çanakkale Süper Amatör Lig’in ilk haftasında 25 Ekim Cumartesi günü saat 14:00’de Çanakkale 18 Mart Gençlik Sahası’nda Hastanebayırı ile karşı karşıya gelecek. Orhan Acar’ın çalıştırdığı siyah beyazlı takım, hafta sonu oynanacak ilk mücadele 3 puan almayı hedefliyor.

Takım yeni sezona hazır
+ -


Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Çanakkale Süper Amatör’de 22 hafta sürecek lig maratonu hakkında Bozcaada Haber’e konuşan Bozcaadaspor Kulüp Başkanı Osman Ataol, “Takımımız hazırlık sürecine adada başladı ve diğer hazırlıklarını Çanakkale’de geçirdi. Sezona iyi hazırlandığımızı söyleyebiliriz. Geçen sene Bölgesel Amatör Lig’de mücadele etmiştik” dedi.

TAKIMIN TAMAMINA YAKINI AYRILDI AMA…

Geçen sezonun bitmesiyle birlikte takımın tamamına yakınını kaybettiklerini belirten Başkan Ataol, “Ancak Bozcaadaspor, altyapısı iyi olduğu için kendi takımına futbolcu yetiştirebilen bir kulüptür. Bu nedenle yeni sezonda altyapıdan gelen genç futbolcularımızla yola devam edeceğiz. Örnek verecek olursak; 21 kişilik takım kadromuzun 13’ü genç, 8’i de tecrübeli isimlerden oluşuyor. Bu takımın adamızı iyi temsil edeceğini düşünüyorum. Eğer Bozcaadaspor amatör liglerde mücadele edecekse bunu altyapıdan futbolcu yetiştirerek yapabilir” diye konuştu.

BOZCAADA HALKINA VE TARAFTARA MESAJ

Yeni sezonda taraftar desteğine her zamanki gibi ihtiyaç duyduklarını dile getiren Osman Ataol, “Bozcaadaspor, Bozcaada’nın takımıdır. Kendisini Bozcaadalı hisseden herkesin bu takıma sahip çıkmasını bekliyorum. Maçlara gelerek de destek verebilirler, en basitinden Bozcaadaspor’u kafalarında iyi düşünmeleri bile bize yeterlidir” şeklinde taraftara da mesaj yolladı.

SERKAN YENİ SEZONDA FORMA GİYECEK Mİ?

Askerlik görevini tamamlayıp adaya dönen futbolcu Serkan ile ilgili de konuşan Osman Ataol, “Serkan, altyapıda çeşitli kategorilerde Bozcaada forması taşıdı. Askerdeyken de ‘Bozcaadaspor’un formasını sırtımda taşırım’ diye sosyal medyada paylaşım yapmıştı. Ama şunu da kabul etmemiz lazım ki Serkan bu sene 32 yaşına girecek. Bundan sonraki hayatı için kendisi ne düşünür bilemeyiz. Ama futbola devam edecekse Bozcaadaspor’u seçerse başımızın üzerinde yeri var” ifadelerini kullandı.




Bu haber 5335 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Ada Perest
22-10-2014 18:25:00

bozcaadasporun elinden ayazma gelirini alarak takımı finansal anlamda zora sokan ve bu konuda sorumluluğu olanları utandırın oynayacağınız futbolla. şimdi sıra başgan can hakan yılmazda.. hadi bakalım söz verdiğin gibi sahip çık takıma... sahip çıkki samimiyetini herkes görsün. akp\'yede bir kelamım var. yahu bu kadar mı para bürüdü o gözünüzü ne istediniz bu kulüpten. aç gözünüzü allah doyursun. şimdi diyorumki alayınıza başgan mutay.. o gelirse hak, adalet yerini bulur.

adakuzgunu
22-10-2014 02:03:00

Keşke teknik direktörümüzde yenilenseydi ...gençleşseydi...

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI