Bugun...


kostasalto

İmar soruları yanıt bekliyor...
Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile AK Parti Bozcaada teşkilatının ‘1/100 bin ölçekli yeni imar planı için referandum yapılsın’ talebine Belediye Başkanlığı’nın sessiz kalması, ada halkının tepkisine neden olmaya başladı. AK Partililer ise halka gerçeklerin anlatılmadığını öne sürdü.

İmar soruları yanıt bekliyor...
+ -


Bozcaada Bozcaada Haber Madam

AK Partililer, “Belediye meclisi tarafından konuyla ilgili alınan kararların halka danışılmaması demokrasiye aykırıdır” yorumlarını yaparken, teşkilat yöneticileri ise, “6 ayda 127 adet imar durum belgesi verildi. Madem imara karşısınız, neden bu kadar acele ettiniz” diye sordu.

HALKA ŞİRİN GÖRÜNMEK İÇİN GELDİLER

CHP’li vekillerin imar konusu nedeniyle adaya gelmesini de ‘halka şirin görünmek amaçlanıyor’ şeklinde yorumlayan AK Parti teşkilat yöneticileri, özellikle imara açılan bölgelerde mahkeme kararı ile alınan hakların engellenemeyeceğini öne sürdü. 1/100 bin ölçekli imar planına ne karşı olduklarını ne de yanında olduklarını ve mevcut imar planının 1993 yılında hazırlandığını da hatırlatan AK Partili yöneticiler, halka gerçeklerin anlatılmadığını iddia ettiler.

BAŞKAN’A HER KONUDA YARDIM EDERİZ

AK Partililer, Bozcaada Belediye Başkanı Dr. Hakan Can Yılmaz ve beraberinde bir heyetin Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’yi makamında ziyaret edeceği haberi üzerine ise, bu konuda kendilerine yardımcı olabileceklerini dile getirirken, “Bugüne kadar hangi konuda yardım istedilerse gerekeni yaptık. Bozcaada’nın yararına olacak her konuda kendilerine yardımcı olmaya devam ederiz” dediler.




Bu haber 4746 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Ada Perest
22-10-2014 19:50:00

başgan yılmaz için zor günler başlıyor tatil bitti şimdi icraat zamanı eğer icraat olmazsa o koltukta çok rahat oturamaz. muhalefete bu konuda hak veriyorum. çıkıp ne düşündüklerini halkla paylaşsınlar. öyle elitçi tayfayla oturup toplantı yapmakla olmuyor bu işler sevgili başgan can yılmaz hakan!

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI