Bugun...


kostasalto

Başkan Yılmaz Ankara'ya gidiyorum dedi ama ...
Bakan İdris Güllüce, Bozcaada’nın yeni imar planıyla ilgili Başkan Yılmaz’ın kendisini bir heyetle birlikte ziyaret edeceği haberi üzerine, “Sayın Başkan ve heyeti buraya kadar niye zahmet ediyorlar ki. Hiç yapılaşma olmayacak şekilde mevcut hali koruyan bir plan önersinler, biz onu revize ederiz" dedi.

Başkan Yılmaz Ankara'ya gidiyorum dedi ama ...
+ -


Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, bir televizyon kanalında Bozcaada ile ilgili yaptığı açıklamada, Bozcaada'daki yapılaşma ile ilgili bir iletişim sıkıntısının olduğunu söyledi. Bakan Güllüce, "Sayın Başkan ve heyetinin geleceğini ben de basından takip ettim. Ben tekrarlayayım “Sayın Başkan ve heyeti buraya kadar niye zahmet ediyorlar ki. Hiç yapılaşma olmayacak şekilde mevcut hali koruyan bir plan önersinler, biz onu revize ederiz" diye konuştu.

 

“TASLAK YAP, PLAN YAP, REFERANDUMA DA SUN”

 

Bakan Güllüce, 1/100 binlik planın CHP’liler tarafından kabul edilmediğini hatırlatarak, “Ben bunun üzerine bir cevap verdim dedim ki hayır, siz nasıl istiyorsanız öyle olsun. Yapılaşma olmasın istiyorsunuz değil mi, tamam güzel. Öyle bir taslak yap öyle bir plan yap, istiyorsan bana göre referanduma da sun ve vatandaşa da ben böyle istiyorum Cumhuriyet Halk Partili milletvekillerimiz böyle istiyor. Böyle bir plan yaptık ve burada artık yapılaştırma yapmayacağız. Çünkü biz buranın betonlaşmasını istemiyoruz. Bu şekilde biz Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na gönderiyoruz. Evet diyor musunuz diye bir sunarsa faydası olur ve bunun kendisi için faydası olur" açıklamalarında bulundu.

 

VATANDAŞ NE İSTENİLDİĞİNİ BİLSİN

 

Referandumu niçin önerdiğini anlatan Bakan Güllüce, "Vatandaş bilsin, başkanın istediğinin ne olduğunu bilsin. Yani başkan revize olarak bizden ne istediğini vatandaşın bilmesi bakımından ben referandumu söyledim. Başkan seçilmiş bir insan. Referanduma gitmekten çekinmemesi gerekir diye düşünüyorum. Yani bu referandumdan kaçınmamalıdır diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.




Kaynak: http://www.haberler.com/bakan-gulluce-bozcaada-icin-aciklamalarda-bulundu-6621037-haberi/

Bu haber 4063 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI