Bugun...


kostasalto

Bozcaadaspor galibiyetle başladı
2014-2015 sezonu Çanakkale Süper Amatör ligin ilk haftasında deplasmanda Hastanebayırıspor ile karşılaşan Bozcaadaspor rakibini 4-1 mağlup etmeyi başardı.

Bozcaadaspor galibiyetle başladı
+ -


Bozcaada Bozcaada Haber Madam

BOZCAADA HABER / Osman Demirkol

 

Maça hızlı başlayan Bozcaadaspor rakibi ilk dakikalardan itibaren sahasına hapsetti. Rakip Hastanebayırıspor hızlı gelişen Bozcaadaspor ataklarını durduramayınca 20. dakikada Bozcaadaspor penaltı kazandı. Topun başına geçen Ayhan Kosulu kalecinin müdahalesine rağmen Bozcaadaspor’u deplasmanda 1-0 öne geçirdi. Golden sonra ataklarını arttıran siyah beyazlılar Eray’ın ayağından bir gol daha bularak farkı 2’ye çıkardı. Rakibi karşısında istediği oyunu sahaya yansıtan Bozcaadaspor, Cemil Özkan’ın ayağında mükemmel bir gol bularak devreyi 3-0 önde kapattı.

 

İKİNCİ YARI DA ÜSTÜNLÜĞÜ BIRAKMADIK

 

İkinci yarıya ev sahibi takım golle başladı. 46. dakikada hızlı gelişen atakta Bozcaadaspor defansının ofsayt diyerek durduğu anda ev sahibi takımdan İbrahim farkı 2’ye indirdi. Bozcaadaspor golden sonra oyunu istediği gibi yönetmeye başladı. Orta alanda topa daha çok sahip olan Bozcaadaspor, Fatih Demirci’nin ayağından bir gol daha bularak farkı tekrar 3’e çıkardı. Maçın son anlarına doğru oyuna giren Gürol Taş ise gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.

 

Hakemin son düdüğüyle Bozcaadaspor rakibini deplasmanda 4-1 yenerek haftayı 3 puanla kapattı. Ligin ikinci haftasında sahasında Biga Adaspor’u ağırlayacak olan ada ekibi bu maçın hazırlıklarına yarın başlayacak.

PUAN DURUMU VE FİKSTÜR İÇİN TIKLAYINIZ

Bozcaadaspor’un maç kadrosu

 

  1. Tolga Güleryüz
  2. Mehmet Ekiz
  3. Ayhan Kosulu
  4. Oğuzhan Aşçı
  5. Cengiz Demirer
  6. Tunahan Dündar
  7. Eray Sezgin
  8. Cemil Özkan
  9. Fatih Demirci
  10. Caner Bozkurt
  11. Feyyaz Danabaş
  12. Emrecan İş
  13. Muhammet Tapu
  14. Savaş Bakır
  15. Özkan Yavuz
  16. Gürol Taş
  17. Serhat İnce
  18. İbrahim Çelik

 




Bu haber 4087 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Amatörfutbol
05-11-2014 21:28:00

bu maçı izledim takımız cok ıyı gençlerden kurulu kadro olmasıda avantaj gençleri cidden çok beğendim cemil ve oğuzhan denen genç çocuklar cidden iyiler tabiki tüm takım çok iyi ama bu iki isme dikkat :) yolunuz açık olsun

DURAN BOYACI
26-10-2014 23:22:00

Tebrikler, inşallah devamı gelir, Bozcaadasporu tekrar hak ettiği yerde görmeyi çok isteriz.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI