Son yıllarda yaz aylarında sık sık Bozcaada’yı ziyaret eden, sokakta, kafede, markette kısacası adanın birçok noktasında karşılaşmaya başladığımız ünlü oyuncu Mehmet Aslantuğ ile Bozcaada üzerine keyifli ve samimi bir sohbet gerçekleştirdik.
Bozcaada Haber’den Serkan İlik’in sorularını yanıtlayan Mehmet Aslantuğ ile Bozcaada ile ilk ne zaman tanıştığını, neden son yıllarda Bozcaada’yı tercih ettiğini, adada yaşamanın nasıl bir duygu olduğunu, Ata Demirer’i, müzik ve eğlence konusunu, turizm anlayışını, adaya yapılması planlanan liman projesini ve daha birçok konuyu konuştuk.
Keyifli, samimi ve bol sohbetli bir röportaj oldu.
🎥 Röportaj yarın Bozcaada Haber YouTube kanalında yayınlanacak.
Bu güzel sohbet için başta Mehmet Aslantuğ’a, kamera çekimi için İlkay Murat Oğlu’na, destekleri için Bozcaada Haber’den Elif Şenol’a, bizi bahçesinde ağırlayan Biada Otel’e ve çekim sürecindeki katkıları için Lancora Pizza’ya çok teşekkür ediyoruz.
Not: Röportaj Ağustos’un ilk haftası gerçekleştirildi ancak teknik nedenlerle montajı yeni tamamlanabildi.
Bu gönderiyi Instagram’da gör


































