Bugun...

"bozcaada-belediyesi" İLE İLGİLİ HABERLER

50 belgeselin gösterileceği BIFED başlıyor
BIFED Bozcaada Uluslararası Ekolojik Belgesel Festivali’nin 10. senesi çarşamba günkü gösterimlerle başlayacak. 11-15 Ek..
Bağcılık belgeseli “Bağ” pazar günü Halk Eğitim’de
Bozcaada bağcılığını konu edinen “Bağ” belgeseli 8 Ekim Pazar günü saat 15.00’de Bozcaada Halk Eğitim Merkezi’nde göster..
Bağcılık Semineri’nde tema “Toprak”
“Bozcaada Bağcılık Semineri” 22 Eylül Cuma günü Bozcaada Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleşecek. İki oturum sürecek semin..
“Bağcılık Çalıştayı” dolu dolu geçti
Hafta sonu Bozcaada’da gerçekleşen Bağcılık Çalıştayı’nda Bozcaada bağcılığına ve önoturizme dair önemli başlıklar konuş..
İstanbulluların üçüncü tercihi Bozcaada
Bozcaada’da arama motoru verilerine göre İstanbullu tatilcilerin üçüncü tercihi oldu. İstanbullular en çok Antalya, Büyü..
Feribot sefer saatleri değişti
Gestaş, okulların açılmasıyla birlikte yavaşlayan turizm sebebiyle Geyikli-Bozcaada arasındaki feribot seferlerini yenid..
Bozcaada’da “Bağcılık Çalıştayı” düzenlenecek
Bozcaada’da 9 Eylül Cumartesi günü iki oturumdan oluşan Bağcılık Çalıştayı düzenlenecek. Bozcaada Belediyesi, Bağbozumu ..
Bağbozumu Festivali 23’üncü kez Bozcaada’da
23. Bozcaada Kültür Sanat ve Bağbozumu Festivali konser, tiyatro ve etkinlikler ile gerçekleşti. Son haftaların en kalab..
Bozcaada'da Zafer Bayramı coşku ile kutladı
Bozcaada'da 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıl dönümü gündüz resmî törenle, akşam ise belediyenin düzenlediği "Zafer ..
Danış Doruk'un sergisine adalılardan yoğun ilgi
Danış Doruk’un ilk sergisi Miskin Atölye’de açıldı. Yoğun bir kalabalıkla açılışı gerçekleşen sergi 13 Eylül’e dek ziyar..
HABER ARA
Bozcaada Bağcılığı
SON YORUMLANANLAR HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR

Adada zincir market açılması konusunda ne düşünüyorsunuz?


 YUKARI