Bugun...

"bozcaada-belediyesi" İLE İLGİLİ HABERLER

Bozcaada’da hafta sonu hava sertleşiyor
Bozcaada hafta sonu şiddetli rüzgarlı bir hava dalgasının etkisine girecek. Yaklaşık dört gün boyunca etkisini sürdürece..
AKP’li üyelerden Belediye’ye soru önergeleri
AKP Meclis üyeleri Özgün Yavaş ve Nejla Ersöz, belediyenin mali krizde olduğuna yönelik iddiaları yazılı soru önergeleri..
Bozcaadalılar “Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın” dedi
İçişleri Bakalığı’nca 2019 yılının “Yaya Öncelikli Trafik Yılı” ilan edilmesi sebebiyle 6 Şubat Çarşamba günü Bozcaada’..
Bozcaadaspor, lig lideri Geliboluspor’u 3-1 yendi
Bozcaadaspor, Süper Amatör Lig’de haftanın en önemli maçında lider Geliboluspor’u 3-1 yenmeyi başardı. Siyah-beyazlılar ..
Belediye kiralık taşınmaz ihalesi açıyor
Bozcaada Belediyesi Cumhuriyet Mahallesi’ndeki 30 metrekarelik taşınmazını 3 yıllık kiralıyor. Aylık 1.000 TL muhammen b..
Adem Yavuz’dan “Bir Bozcaada Morfolojisi” sergisi
Geçen senelerde Bozcaada Sanat Galerisi’nde de sergiler açan Adem Yavuz, bu kez Çanakkale’de bir Bozcaada sergisi açıyor..
Reklam haberlerimiz ile seçmene direkt ulaşın
31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçim için Bozcaada da seçim iklimine girdi. Başkan adayları, meclis üyesi adayları ve mu..
Özel stantla katılacağımız EMITT başlıyor
Bozcaada Kaymakamlığı'nın öncülüğünde bu yıl Çanakkale'den bağımsız olarak 30 metre kare stanta sahip olarak katılacağım..
Bu akşam Ton TV’de Bozcaada bağcılığı konuşulacak
Bozcaadalı bağcılar Sabri Güler ve İbrahim Günel bu akşam saat 21.00’de Ton Tv’de canlı yayına katılacaklar. Hasan Çakıc..
Yunan adaları ile Bozcaada arasındaki ulaşım ağı için önemli görüşme
Yunanistan İstanbul Başkonsolosu Georgina Soultunopoulou, Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz’la Bozcaada’da kard..
HABER ARA
Bozcaada Bağcılığı
SON YORUMLANANLAR HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR

Adada zincir market açılması konusunda ne düşünüyorsunuz?


 YUKARI