Bugun...

"bozcaada-belediyesi" İLE İLGİLİ HABERLER

Belediye plaj temizliği yaptı
Bozcaada Belediyesi plajlarda temizlik yaptı. Turizm sezonu yoğunluğu başlamadan yapılan temizlikte Ayazma, Habbele, Sul..
Ali Baba sezonu ödülle açtı!
1994’ten beri Ayazma mevkiinde, 2004’ten beri de ada merkezindeki yerinde hizmet veren Ali Baba Restoran, genişlenen ve ..
Hazırlıklar tamam, maraton için geri sayım başladı
Bu yıl 8’incisi düzenlenecek Bozcaada Maratonu için hazırlıkların sonuna gelindi. Bu sene çocuklara da birçok etkinlik d..
Başkan Yılmaz maratonda gençler için koşacak
12 Mayıs’ta gerçekleşecek Bozcaada Maratonu’nda Başkan Hakan Can Yılmaz, Toplum Gönüllüleri Vakfı’nın gençlerine bağış t..
Bozcaada’nın ağır kaybı: Sanat Galerisi ve Itırlı Bahçe kapandı
Bozcaada'da sanatın kalbinin attığı mekân Bozcaada Sanat Galerisi ve Itırlı Bahçe, bu yıl fahiş oranda artan kira bedeli..
Gestaş bazı ücretlere zam yaptı
Gestaş Denizcilik İşletmeleri iskelelerinde geçerli olmak üzere bazı ücretlere zam yaptı. Bu yeni fiyat tarifesi Geyikli..
Bozcaada’ya gelecekler dikkat: Geyikli’de yol çalışması var!
Geyikli Feribot İskelesi’ne ulaşan yolda bir süredir devam eden çalışmalar sebebiyle, Geyikli İskele kavşağı ile iskele ..
Ada dadaları kütüphane ziyaretindeydi
Bozcaada İstiklal İlkokulu öğrencileri Bozcaada Kütüphanesi’ni ziyaret etti. Kütüphanede kitap okuyan çocuklar sonrasınd..
Havalar güzelleşti, ek seferler başladı
Fırtınalı, yağışlı ve soğuk haftaların ardından havaların ısınmasıyla Geyikli-Bozcaada arasında karşılıklı olarak sık sı..
AKP Kadın Kolları Başkanı Fatma Karakuz oldu
AKP Bozcaada İlçe Başkanlığı’nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’na Fatma ..
HABER ARA
Bozcaada Bağcılığı
SON YORUMLANANLAR HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR

Adada zincir market açılması konusunda ne düşünüyorsunuz?


 YUKARI