Bugun...

"bozcaada-belediyesi" İLE İLGİLİ HABERLER

Samet Turhal’dan dikkat çeken bir proje: Bozcaada Aş Evi
Milliyetçi Hareket Partisi Bozcaada Belediye Başkan Adayı Samet Turhal “Pet Kampüs Otel”den sonra ikinci projesini de du..
Yahya Göztepe, Bozcaada ve Çanakkale’nin ardından İstanbul’da!
CHP Bozcaada Belediye Başkan Adayı Yahya Göztepe çalışmalarına hızla devam ediyor. 9 Şubat’ta Bozcaada’da, 21 Şubat’ta i..
İki mahalle için 8 muhtar adayı yarışacak
Yerel Seçimlere yaklaşık bir ay kala belediye başkanlığı kadar muhtarlık yarışı da merak ediliyor. İki mahalle için şimd..
Cevdet Çebi ve ekibinden imar sorunlarına son verme sözü
İyi Parti Bozcaada Belediye Başkan Adayı Cevdet Çebi olarak, adanın geleceğini şekillendirecek önemli bir konuyu ele ald..
Mustafa Mutay: “Bozcaada’da ısınma sorununu çözeceğiz”
Adalet ve Kalkınma Partisi’nin belediye başkan adayı Mustafa Mutay kışın adalıların en önemli sorunlarının başında gelen..
MHP adayı Samet Turhal’dan “Pet Kampüs Otel”
Milliyetçi Hareket Partisi Bozcaada Belediye Başkan Adayı Samet Turhal, Bozcaada’ya gelen misafirlerin evcil hayvanların..
Yahya Göztepe, stant sahipleriyle buluştu
CHP Bozcaada Belediye Başkan Adayı Yahya Göztepe hediyelik eşya ve reçel tezgâhlarının sahipleriyle Zübeyde Hanım Çay Ba..
Mutay ada esnafını ve pazar yerini ziyaret etti
Bozcaada’da 20 yıl belediye başkanlığı yaptıktan sonra belediye başkanlığını kaybeden ve 10 yıl sonra yeniden başkan ola..
Cevdet Çebi ve İyi Parti'den Salhane’de mangal partisi
İyi Parti belediye başkan adayı Cevdet Çebi, partinin meclis üyesi adayları ve partililerin de katılımıyla Salhane’de ad..
HABER ARA
Bozcaada Bağcılığı
SON YORUMLANANLAR HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR

Adada zincir market açılması konusunda ne düşünüyorsunuz?


 YUKARI