Bugun...

"bozcaada" İLE İLGİLİ HABERLER

Hijyenin adadaki adresi: Çetinbey Sabunları
Yıllarca Bozcaada’da yaşayan, sosyal yaşamının içinde var olan Çetin Gülbay “Bozcaada Çetinbey Sabunları” markasını yara..
Bozcaada yolcularının Tekirdağ’daki uğrak noktası “Otantik”
10 senedir Tekirdağ’da hizmet veren ağaçlar altındaki “Otantik Kahvaltı Bahçesi”nin sıkı müdavimleri Bozcaada’ya doğru t..
İkinci feribot hizmete başladı
Sezon içerisinde Bozcaada-Geyikli hattında Gestaş’ın tek feribot ile çalışması uzun araç kuyruklarına sebep oluyordu. Bi..
Ufacık mekânda, kocaman lezzetler: Petit Cafe
Hüseyin Akarsu’nun uzun yıllarca esnaflık yaptığı merkezdeki ‘ufacık’ dükkân, Petit Cafe olarak ikinci sezonunu yaşıyor...
Patrik, Aya Paraskevi ayini için Bozcaada’ya geldi
Patrik I. Bartholomeos, yarın gerçekleşecek Aya Paraskevi Ayini (Ayazma Panayırı) için geldiği Bozcaada’da bugün kilised..
Bozcaada’da motorsiklet kazası: 1 kişi ağır yaralı
Bugün Bozcaada-Kumkuyu mevkiinde kullandığı motorsiklet ile kaza yapan Bozcaadalı Serdar Güner (Marangoz Serdar) ağır ya..
“Benim Bozcaadam” fotoğraf sergisi pazar günü gerçekleşecek
Nea Tenedos’ta yaşayan fotoğrafçı Maria Arhontopoulou yarın (26 Temmuz Pazar) “Benim Bozcaadam” isimli bir fotoğraf serg..
Belediye’den Greenpeace kampanyasına destek
Greenpeace Türkiye'nin başlattığı "Plastikten Kurtul" imza kampanyasına Bozcaada Belediyesi de destek verdi. Farkındalık..
Bozcaada’nın ilk çikolatacısı açıldı
Bozcaada’da gerçek çikolata üretimi yapan ilk marka “ÇikolAda” hizmet vermeye başladı. Göz alıcı markanın ilk üretimleri..
CHP’de şok ayrılık: Muharrem Yıldız partisinden istifa etti
CHP’de iki dönem belediye başkan aday adayı olan, son ilçe başkanlık seçiminde adı anılan, partinin önemli isimlerinden ..
HABER ARA
Bozcaada Bağcılığı
SON YORUMLANANLAR HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR

Adada zincir market açılması konusunda ne düşünüyorsunuz?


 YUKARI