Bugun...

"bozcaada" İLE İLGİLİ HABERLER

Balıkçılığın kitabını yazan lokantacı Bozcaada’da
Çanakkale’nin en eski ve özel restaurantlarından biri olan, özel yemekleri için müdavimleri oluşan “Yalova” ilk şubesini..
Altın madeni eylemine Bozcaada’dan destek
Kazdağı’nda yapılması planlanan Kirazlı Altın Madeni Projesi için ÇED raporunda belirtilen rakamın dört katı ağaç kesilm..
Bozcaadaspor’da Kutver anlaşma yeniledi
Bölgesel Amatör Lig’e yükselen Bozcaadaspor, teknik direktör İbrahim Zeki Kutver ile anlaşma yeniledi. Kutver, “Amacımız..
Bozcaada’nın Dergisi Mendirek 5 yaşında
Bozcaada’nın tarih, kültür ve değerlerine sahip çıkma gayesiyle bir arşiv niteliği taşıyan Mendirek arkada bıraktığı 31 ..
Tahir Günday’ın anısına “Ada Sohbetleri” başlıyor
Gazeteci-Yazar Haluk Şahin, geçen yıl kaybettiğimiz Tahir Günday anısına “Ada Sohbetleri” gerçekleştireceğini açıkladı. ..
Edebiyat Buluşması’nın ilk konuğu Faruk Duman’dı
Salhane Edebiyat Etkinlikleri Faruk Duman’ın katılımıyla dün başladı. Birçok yaşam, kültür ve sanat festivaline ev sahip..
Süngerci Aksona Mehmet Bozcaada’daydı
Yaşayan en önemli süngercilerden biri olarak kabul edilen Aksona Mehmet Bozcaada’daydı. İki hafta Bozcaada’da kalan ve d..
Ada gençlerinden önce yürüyüş, sonra taziye
Bozcaada gençleri Ramazan Öksüz cinayetini ve sadece 3 kişinin tutuklanmasını protesto etmek amacıyla İskele meydanında ..
Bozcaada'da meclis toplantısından radikal kararlar çıktı
Bozcaada Belediyesi, dün (3 Temmuz Çarşamba) temmuz ayı meclis toplantısını gerçekleşti. Bozcaadalı Ramazan Öksüz’ün cin..
HABER ARA
Bozcaada Bağcılığı
SON YORUMLANANLAR HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR

Adada zincir market açılması konusunda ne düşünüyorsunuz?


 YUKARI