Bugun...

"bozcaada" İLE İLGİLİ HABERLER

Hüseyin Durmuş yeniden CHP ilçe başkanı seçildi
Çarşamba (dün) gerçekleştirilen CHP Bozcaada Olağan İlçe Kongresi’ne tek liste olarak katılan Hüseyin Durmuş yeniden baş..
CHP İlçe Kongresi Çarşamba günü yapılacak
CHP Bozcaada İlçe Başkanlığı yeni yönetim kurulunu Çarşamba (yarın) günü seçiyor. Bir sürpriz yaşanmazsa Hüseyin Durmuş ..
Şermin Güner bir sergi ile anılacak
Uzun süredir adada yaşayan ve eylülde yaşama veda eden heykel sanatçısı Şermin Güner’in anısına İstanbul’da bir sergi dü..
Bozcaada’da engelliler unutulmadı
3 Aralık Engelliler Günü sebebiyle Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz adadaki engelli yurttaşları ziyaret etti. AKP ve CH..
Futbola fırtına ertelemesi
Bozcaada’da üç gündür süren fırtına hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Bugün oynanması planlanan Bozcaadaspor – Ezi..
İzmir’deki Turizm Fuarı’nda Bozcaada da olacak
Bozcaada, 7-10 Aralık tarihlerinde İzmir’de düzenlenecek “Travel Turkey İzmir Fuarı”nda tanıtılacak. BOZTİD yöneticileri..
Kemal Önal 3 günlük hava durumunu açıkladı
Bozcaada İskele Sorumlusu Kemal Önal lodos fırtınasının hafta sonu devam edeceğini, feribot seferlerinde aksamalar yaşan..
Eski Kaymakam Mağ göreve döneceği günü bekliyor
Bozcaada Eski Kaymakamı Abdulgani Mağ ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdik. Kısa süre önce açığa alınan, sonra da b..
Cumartesi sabah seferleri de iptal edildi!
Devam eden fırtına nedeniyle feribot seferlerinde iptaller devam ediyor. Cumartesi günü yapılacak ilk seferler Gestaş ta..
Fırtına sebebiyle Cuma günü ilk seferler iptal edildi
Gestaş Denizcilik İşletmeleri, Cuma günü (yarın) Bozcaada – Geyikli arasındaki ilk feribot seferlerinin karşılıklı olara..
HABER ARA
Bozcaada Bağcılığı
SON YORUMLANANLAR HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR

Adada zincir market açılması konusunda ne düşünüyorsunuz?


 YUKARI