Bugun...

"bozcaada" İLE İLGİLİ HABERLER

Kadınlar Günü’nde partiler seçmenleriyle buluşuyor
Yerel Seçimler’in olması sebebiyle 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü bu sene daha hareketli geçecek. Partilerin ve adayl..
Mustafa Mutay 6 Mart Çarşamba günü Çanakkale'de
Adalet ve Kalkınma Partisi Bozcaada Belediye Başkan Adayı Mustafa Mutay, 6 Mart Çarşamba 14.00'de Çanakkale’deki adalıla..
İyi Partili Çebi, Çanakkale’deki seçmenleriyle bir araya geldi
İyi Parti Bozcaada Belediye Başkan Adayı Cevdet Çebi ve meclis üyeleri ilk halk buluşmasında Çanakkale’deydi. Çebi’nin k..
CHP’li Yahya Göztepe’den İstanbul çıkarması
CHP Bozcaada Belediye Başkan Adayı Yahya Göztepe seçim çalışmaları kapsamında İstanbul’daki seçmenleriyle buluştu. Gözte..
Bozcaadaspor adım adım liderliğe yürüyor
Süper Amatör Lig’in 14’üncü hafta mücadelesinde Bozcaadspor deplasmanda Biga Adaspor’u 4-1 mağlup ederek ligin ikinci sı..
İYİP’li İlknur Işın ve Burcu Erbatur canlı yayın konuğumuzdu
İyi Parti’nin Bozcaada’daki kontenjan adayı İlknur Işın ile birinci sıra meclis üyesi adayı Burcu Erbatur Bozcaada TV’de..
MHP’nin iki meclis adayı Katırcı ve Çetin projelerini paylaştı
Bozcaada TV’nin ilgiyle izlenen programı “Bozcaada’da Siyaset”e konuk olan MHP’li Kubilay Katırcı ile Fehmi Çetin adaya ..
Su hatlarının yenilenmesinde sona gelindi
Üç yılı aşkın süredir devam eden Su Hatlarının Yenilenmesi Projesi’nde artık sona gelindiği belirtildi. Bozcaada Belediy..
TİP’in meclis adayları Günday ve Sucu Bozcaada TV’deydi
Bozcaada TV’deki “Bozcaada’da Siyaset” programına konuk olarak katılan TİP kontenjan adayı Bülent Sucu ve birinci sıra m..
HABER ARA
Bozcaada Bağcılığı
SON YORUMLANANLAR HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR

Adada zincir market açılması konusunda ne düşünüyorsunuz?


 YUKARI