Bugun...

"koronavirus" İLE İLGİLİ HABERLER

Hijyenin adadaki adresi: Çetinbey Sabunları
Yıllarca Bozcaada’da yaşayan, sosyal yaşamının içinde var olan Çetin Gülbay “Bozcaada Çetinbey Sabunları” markasını yara..
Bozcaada’da iki şüpheli vaka görüldü
Bozcaada’da bugün iki işletmedeki iki kişi koronavirüs şüphesi ile Çanakkale’ye sevk edildi. Bu iki kişinin testlerinin ..
Bozcaada'da geçen yılları aratmayan bir yoğunluk yaşandı
Bozcaada'da bu hafa sonu önceki yılları aratmayan bir yoğunluk yaşandı. Cumartesi yaşanan yoğunluk nedeniyle bu sene ilk..
Salgının Bozcaada’daki kronolojisi
Bozcaada Mendirek Dergisi dün çıkan son sayısında Bozcaada’da 13 Mart – 15 Haziran tarihleri arasındaki 3 ayda alınan sa..
İşletmelere eğitimler verilmeye ve rehber kitapçıkların dağıtımı başlıyor
Koronavirüs (Covid-19) tehlikesini bertaraf etmek adına Bakanlıklarca açıklanan kuralların detayları eğitimlerle işletme..
Kalabalığın artmasıyla Bozcaada’da önlemler gevşedi
Salgın sebebiyle büyükşehirlerdeki şehirler arası yolculuk kısıtlamasının 1 Haziran tarihinde kaldırılmasından sonra Boz..
Bozcaada’da yeme-içme sektöründeki işletmeler açılmaya başladı
İçişleri Bakanlığı tarafından salgın tehlikesi sebebiyle 16 Mart tarihinde kapatılan ve birkaç gün önce açıklanan yeni g..
Son Dakika: Bozcaada Normalleşme Planı açıklandı
Uzun süredir tartışılan Bozcaada Normalleşme Taslak Planı netleşti ve bu akşam açıklandı. Bozcaada TV’nin canlı yayınına..
Bozcaada'da İlçe Hıfzısıhha Kurulu’ndan yeni kararlar
Bozcaada’da feribot seferleri, karantina uygulaması ve konaklama tesislerinin açılışıyla ilgili yeni kararlar alındı. ..
Sokağa çıkma yasağında Bozcaada sessizliğe büründü
Cumartesi günü başlayan ve bayramın son günü olan 26 Mayıs tarihinde sona eren 4 günlük sokağa çıkma yasağından tüm Türk..
HABER ARA
Bozcaada Bağcılığı
SON YORUMLANANLAR HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR

Adada zincir market açılması konusunda ne düşünüyorsunuz?


 YUKARI