Bugun...


kostasalto

Başkan Yılmaz kime “Minnet eylemem” dedi?
Bozcaada Belediye Başkanlığı'nın Facebook hesabından Nesimi'ye ait “Minnet Eylemem” adlı şiirin paylaşımı merak konusu oldu. Paylaşımın GESTAŞ ile belediye arasında “Halk Kart” gelişmelerine yönelik olup olmadığı merak edilirken, bu mesajın da belediyenin zaman zaman sosyal medya hesaplarından üstü kapalı verdiği mesajlardan biri olarak değerlendirildi.

Mobil Reklam

Başkan Yılmaz kime “Minnet eylemem” dedi?
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada Belediyesi'nin ve Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz'ın Facebook hesabından bu akşam halk ozanı Nesimi'ye ait “Minnet eylemem” adlı şiiri paylaşıldı. “Rızkımı veren hüdadır, kula minnet eylemem” ifadelerinin yer aldığı şiirin şairin ölüm yıldönümü olmadığı halde neden belediyenin sayfasından yayınlandığı merak konusu oldu.


Ahmet Aslan'ın yorumu ile son yıllarda daha da bilininirliği artan şiirin paylaşılma nedeniyle ilgili akıllara sadece Gestaş ile belediye arasında gelişen “Halk Kart” ve “Gestcard” polemiği ile ilgili olabileceği geldi.
Öte yandan zaman zaman Bozcaada Belediyesi'nin ve Başkan Hakan Can Yılmaz'ın Facebook sayfasında yayınlanan üstü kapalı mesajlar ve sitem dolu sözler ada halkını meraklandırıyor. Geçtiğimiz ay “Gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkma gibi kötü bir özelliği vardır” mesajı da bu mesajlardan bir tanesiydi. Sitem dolu mesajın ardından birçok kişi ise sebebini merak ederek konu hakkında Bozcaada Haber'i arayarak nedenini öğrenmeye çalışmıştı.

Ancak yayınlanan üstü kapalı mesajların ardından sonraki günlerde hiçbir açıklama yapılmaması daha da merak konusu olmasına neden oluyor.

 




Bu haber 5777 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ