Bugun...


kostasalto

Bozcaadalı Beşiktaşlılar ada merkezinde çevre temizliği yaptı
Bozcaada Belediyesi'nin 9 günlük Kurban Bayramı Tatili'nin ardından yaşanan çevre kirliliği nedeniyle "Koylarımıza, çamlıklarımıza, sokaklarımıza 'geçmiş olsun'a gidiyoruz" sloganıyla başlattığı temizlik ve farkındalık kampanyasına Bozcaada Beşiktaşlılar Derneği'de katıldı. Ada merkezinde gerçekleştirilen etkinlikte siyah beyazlı taraftarlar, ada merkezinde çay bahçelerinde oturan tatilcilerin masalarının etrafını temizliyerek farkındalık yarattılar.

Mobil Reklam

Bozcaadalı Beşiktaşlılar ada merkezinde çevre temizliği yaptı
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam
Bozcaada Belediyesi,  9 günlük Kurban Bayramı tatilinin ardından yaşanan çevre kirliliği nedeniyle 'Koylarımıza, çamlıklarımıza, sokaklarımıza 'geçmiş olsun'a gidiyoruz" sloganıyla koylarda ve ada merkezinde çevre temizliği etkinliği başlattı. Salı günü başlayan etkinlikte toplanan çöpler ise farkındalık yaratmak için Cumhuriyet Meydanı'nda sergileniyor.
 
 
Adalıların yanı sıra, askeri birliklerin ve bazı tatilcilerin de destek verdiği etkinliğin 3'üncü gününde Bozcaada Beşiktaşlılar Derneği, ada merkezinde çevre temizliği gerçekleştirdi. Bozcaada Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Özgür Yaşar'ın çağrısı ile etkinliğe katılan siyah beyazlılara, birkaç tatilci ve adalı da destek verdi. Fanatik Beşiktaşlılığı ile tanınan Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz da derneğin siyah beyazlı tişörtü ile temizlik yaptı.

 
Bozcaada Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Ülke Diler'in de katıldığı temizlik en çok kamu binaları önünde ve çevresinde yapıldı. Etkinlik sırasında özellikle kamu binalarının çevresindeki biriken çöpler göze çarptı.
 
Bozcaada'nın merkezinin göbeği olan Çınaraltı mevkiinde ise tatilciler çay kahve içerken siyah beyazlı taraftarlar taşların arasına sıkışan sigara izmaritleri ile masaların altına atılan çöpleri de temizledi. Bu sırada siyah beyazlılar tatilcilere çevreyi temiz tutmaları konusunda uyarıda bulundu. Tatilciler ise çevre temizliği yapanları alkışlayarak 
 
 



Bu haber 3330 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ