Bugun...


kostasalto

Bozcaada Kalamar Festivali iptal edildi
Bu yıl 28-29-30 Eylül tarihlerinde 2'incisi düzenlenmesi planlanan Bozcaada Kalamar Festivali, festivalde sahne alacak Can Bonomo'nun trafik kazası geçirmesi ve hava muhalefeti nedeniyle iptal edildi.

Mobil Reklam

Bozcaada Kalamar Festivali iptal edildi
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

28-29-30 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilmesi planlanan Bozcaada Kalamar Festivali, festival yıldızı Can Bonomo'nun dün motosikleti ile trafik kazası geçirmesinin ardından bugün iptal edildiği duyuruldu.

Ünlü sanatçı Can Bonomo,  sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ""Bugün ufak bir motosiklet kazası geçirdim. Ciddi bir durum yok. Köprücük kemiğimde ve kaburgamda kırıklar var. 1 ay kadar yatarım evde. Film falan izlerim. Şu taksi kapılarını kovboy gibi açmayın çok kırılıyorum valla. Önümüzdeki konserlerin birkaçına da gelemeyeceğim. Siz de gitmeyin bence, Öpüyorum yastıklar içerisinden." dedi.

ZOR ŞARTLARA RAĞMEN GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİ

Bu yıl 2'incisi düzenlenmesi planlanan festival, ülkemizde yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle sponsorların geri çekilmesine rağmen düzenlenecekti. Sponsor olmamasına rağmen düzenlenmesi planlanan festival, hem festival sanatçısının kaza geçirmesi hem de hava muhalefeti nedeniyle iptal edildi. Festival komitesinden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Geçen yıl ilki düzenlenen festivalde ise yine hava muhalefeti yaşanmıştı, Türkiye'nin rock yıldızı Teoman, Cumhuriyet Meydanı'nda verdiği konser yağmur nedeniyle birkaç şarkı sonra sahneden üzülerek ayrılmak zorunda kalmıştı.




Bu haber 6172 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ