Bugun...


kostasalto

Bozcaadaspor, Geliboluspor'a mağlup oldu
Süper Amatör Lig’de ikide iki yaparak 6 puan toplayan takımımız, Geliboluspor deplasmanında 2-0 mağlup oldu. Miraç’ın kırmızı kart gördüğü maçta, Barış da bir penaltı kaçırdı.

Mobil Reklam

Bozcaadaspor, Geliboluspor'a mağlup oldu
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaadaspor, Geliboluspor deplasmanında 2-0 yenildi. Gelibolu Mehmetçik Stadı’nda oynanan karşılaşmada ilk yarıda etkisiz bir oyun ortaya koyan takımımıza karşın Geliboluspor topa hakim olan taraftı. Geliboluspor kaptanı Yaver’in 22. dakikada kornerden gelen topa kafa vuruşu ile kaydettiği golün ardından oyundaki etkisini sürdüren ev sahibi Geliboluspor, forveti Tarkan’ın ilk yarının son dakikalarında attığı golle 2-0 öne geçti.

 

İkinci yarıya iki değişiklikle başlayan Bozcaadaspor, rakibin 60. dakikadan sonra kondisyon olarak da düşmesi fırsat bilerek orta saha hakimiyetini ele aldı. Özellikle oyuna giren Kadir’in rakibin direncini kıran presleri ve topu Bozcaadaspor’da tutan oyunu sayesinde rakip kalede daha çok görünen siyah beyazlılarda, 80. dakikada forvet Barış kalecinin müdahalesiyle yerde kalınca hakem tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Barış kötü bir vuruş gerçekleştirince ilçemizin takımı Bozaadaspor golü bulamadı.

Penaltı vuruşundan iki dakika sonra da Miraç ikinci sarıdan kırmızı kart görüp takımını 10 kişi bıraktı. Bu dakikadan sonra da 10 kişi olmasına rağmen rakibine baskı kurmaya çalışan Bozcaadaspor sonuç alamadı ve karşılaşma ilk yarıda gelen gollerle Geliboluspor lehine 2-0 sona erdi.

KUTVER: HAFTAYA TELAFİ ETMEK İSTİYORUZ

Karşılaşma sonunda görüşlerini aldığımız Bozcaadaspor Teknik Direktörü Zeki Kutver, “Maça kötü başladık. İlk 45 dakika gerçekten tanınmaz halde bir Bozcaadaspor gördük ve arka arkaya iki gol yedik. İlk yarı rakip 3-4 gol atabilirdi. İkinci yarı iki değişiklik yaparak oyunun üstünlüğünü ele geçirdik. İkinci yarı rakibe de pozisyon vermedik. Bir de penaltı kaçırdık. Kötü oynadığımız bir maçtan mağlubiyetle ayrılıyoruz. Bir kırmızı kart gördük ve bu iyi olmadı. Önümüzdeki hafta iç sahadaki Lapsekispor maçını kazanıp bu mağlubiyeti telafi etmek istiyoruz” dedi.

Bozcaadaspor’u 2-0 yenen Geliboluspor 7 puanla liderliğe yükselirken, takımımız Bozcaadaspor 6 puanda kaldı. Puan sıralamasında üçüncü sıraya gerileyen takımımız haftaya lig sekizincisi Lapsekispor ile adada karşılaşacak.

BU HAFTA OYNANAN MAÇ SONUÇLARI VE PUAN DURUMU ŞÖYLE:

 




Bu haber 3449 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ