Bugun...


kostasalto

Grup Meydan’dan Kepez’de Cumhuriyet konseri
Bozcaadalı müzisyenlerden oluşan Grup Meydan ada dışındaki ilk konserini yarın (Pazartesi) akşam Kepez’de verecek. Cumhuriyet Bayramı gibi özel bir günde verilecek konser için günlerdir hazırlıklarına devam eden grup üyeleri tüm adalıları ve müzik severleri bu konsere davet etti.

Mobil Reklam

Grup Meydan’dan Kepez’de Cumhuriyet konseri
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Üyelerinin tamamı Bozcaadalı müzisyenlerden oluşan Grup Meydan, ilk kez ada dışında bir konsere imza atacak. Yıllardır adada birçok konser gerçekleştiren, bu sene de Bozcaada Bağbozumu Kültür ve Sanat Festivali ile Yerel Tatlar Festivali'nde sahne alan Grup Meydan, kendilerini dinleyen Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan’dan davet aldı.

“Grup Meydan”ı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda konser vermeleri için Kepez'e davet eden Başkan Mutan, adadaki konserlerde de grubu oldukça beğenmişti.

Grup Meydan, yarın (Pazartesi) Türkiye'nin en büyük beldesi olan Kepez'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu yaşatmaya hazırlanıyor. 

Saat 20.00'de Şehit Astsubay Piyade Üstçavuş Kıvanç Kaşıkçı Kapalı Pazar Yeri'nde başlayacak  ücretsiz halk konseri için Grup Meydan, Çanakkale'de bulunan adalıları da konsere davet etti.

Kepez'de bilboardlarda Grup Meydan'ın konser afişleri yer alıyor




Bu haber 2901 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ