Bugun...


kostasalto

Jandarma Çeşmesi'nden arıtılmış tatlı su
Bozcaadalılar artık Jandarma çeşmesinden arıtılmış su temin edebilecek. Bozcaada Belediyesi'nin hizmeti ile başlayan çeşmeden yılbaşından sonra 20 Litresi 1 TL, 10 litresi 50 kuruş ile su alınabilecek.

Mobil Reklam

Jandarma Çeşmesi'nden arıtılmış tatlı su
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, tatlı su çeşmesi ile ile ilgili sosyal medya hesabından şu açıklamada bulundu:

JANDARMA ÇEŞMESİNDEN ARTIK ARITILMIŞ TATLI SU AKIYOR:

Belediyemizin ada içerisinde yumuşak ve kaliteli suyu daha uygun fiyatlara sağlamak üzere yaptırdığı Jandarma Çeşme tatlı su çeşmesi hizmete girdi.

Bilindiği üzere adamıza anakaradan sağlanan su "Zengin Mineralli" olduğu için doğal bir sertlik içermekte. Kendine özgü bir tadı olan bu suyun yerine adalılar şişe su kullanmaktalar.

Plastik şişelerde su kullanımını azaltarak çevreye zararırını en aza indirmek ve uygun fiyatlı su temin ederek aile ekonomisine destek verebilmek için yaptırdığımız çeşmeden artık arıtılmış su akmakta.

Ters ozmoz, aktif karbon ve UV lamba ile arıtma yapılan çeşmeden "İnsani Amaçlı Kullanma Suları" tüzüğüne uygun ve yumuşak bir su akmaktadır. Tüm kimyasal ve bakteriyolojik testleri yapılmıştır.

1 Ocak 2019 tarihine kadar ücretsiz bir hizmet olup;

Bu tarihten sonra 20 Litresi 1 TL, 10 litresi 50 kuruş olarak bozuk para gözlerine atılan para ile çeşmeden su akacak ve ödeme miktarı kadar su aktıktan sonra kesilecektir.

Ada halkına bir destek daha sağlamak adına yaptığımız hizmet ve adamıza kattığımız bir artı değer için; bizler de çok mutluyuz.

Bozcaadalılara hayırlı olmasını dilerim.




Bu haber 4431 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ