Bugun...


kostasalto

CHP'den birlik ve beraberlik mesajı
16 Aralık Pazar günü gerçekleştirilen eğilim yoklamasında tekrardan sandıktan çıkmayı başaran mevcut CHP'li Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz'ın adaylığı genel merkez tarafından resmen açıklandı. Başkan Yılmaz, en yakın rakibi Yahya Göztepe ve CHP Bozcaada İlçe Başkanı Hüseyin Durmuş, sosyal medyada yaptığı açıklamalarla birlik ve beraberliği vurgu yapılırken ortak mesaj “CHP adayını değil Bozcaada Belediye Başkanı'nı belirledi” oldu.

Mobil Reklam

CHP'den birlik ve beraberlik mesajı
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

2014 yerel seçim öncesinde yapılan eğilim yoklamasında sandıktan çıkarak belediyeyi 25 yıl sonra tekrardan CHP'li yapan mevcut Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, 16 Aralık Pazar günü kurulan sandıktan yine zaferle çıkmıştı. Yılmaz'ın adaylığı bugün genel merkez tarafından da kesinleşerek resmi olarak duyuruldu.

 

Ardından Başkan Yılmaz, en yakın rakibi Yahya Göztepe ve CHP Bozcaada İlçe Başkanlığı sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamalar ile demokrasi şöleni gerçekleştiğini belirterek birbirlerine hem teşekkür etti hem de birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Sandıkta Başkan Yılmaz'ın en yakın rakibi olan Yahya Göztepe mesajında Başkan Yılmaz'ı tebrik ederken kendisi ve CHP için elinden gelen her türlü desteği vermeye devam edeceğini vurguladı. CHP Bozcaada İlçe Başkanı Hüseyin Durmuş ise Nazım Hikmet'in “Bu memleket bizim” dizelerini için “Davet” isimli şiirini paylaşarak birlik mesajı verdi.

Mevcut belediye başkanı Hakan Can Yılmaz, CHP Bozcaada İlçe Başkanı Hüseyin Durmuş ve Yahya Göztepe'nin ortak mesajı ise “CHP adayını değil Bozcaada Belediye Başkanını belirledi” oldu.

 

İşte o açıklamalar...

 

HAKAN CAN YILMAZ: KAZANAN BOZCAADA

ŞAHSİ TEŞEKKÜRÜMDÜR:

Sevgili Bozcaadalılar, Değerli Cumhuriyet Halk Partili Yoldaşlarım;

Cumhuriyet Halk Partisi hem etik değerlere, hem de parti içi demokrasiye en fazla inanan partidir.

Bu gerçek; Bozcaada Belediye Başkan adaylığı için yapılan temayül yoklamasıyla bir kez daha ortaya konmuştur.

Sonuçta demokrasi galip gelmiştir, bu seçimin kaybedeni yoktur.

Artık süreç bitmiştir. Artık asıl hedefimiz olan 31 Mart Yerel Seçimleri için terimizin son damlasına kadar çalışma zamanıdır.

Bu süreçte belediye başkan aday adaylığı başvurusunda bulunan sevgili kardeşim ve yoldaşım Yahya Göztepe’ye, Muharrem Yıldız’a ve Neslihan Yurttaş’a;

Son derece medeni ve partimize yakışan bir centilmenlik ve olgunlukta devam eden tatlı rekabet için;

Teşekkür ve şükranlarımı sunmayı bir borç bilirim.

31 Mart’a kadar ve hatta sonrasında, tek bir kişiyi bile kaybetmeden, herkesi kucaklayarak hep birlikte yürüyeceğiz.

Bozcaada'mızı daha da güzel, daha da yaşanası hale getirmek için çalışmaya devam edeceğiz.

Kışın bu zorlu günlerinde neredeyse %100’e varan bir katılımla bu temayül yoklamasını gerçekleştirerek dosta düşmana demokrasi dersi veren Bozcaada CHP İlçe Örgütünün tüm üyelerine katılımları ve destekleri için çok teşekkür ediyorum.

Süreçte sürç-i lisanla istemeden de olsa kırdığımız dostlarımız olduysa, özürlerimi kabul etmelerini rica ediyorum.

Kazanan Bozcaada ve Cumhuriyet Halk Partisi olmuştur.

Güzel günler göreceğiz, güneşli günler.

İnanın biz haklıyız...
İnanın biz kazanacağız...

Sevgi, minnet ve saygılarımla...

Dr Hakan Can YILMAZ
Bozcaada Belediye Başkanı

 

YAHYA GÖZTEPE: ELİMDEN GELEN DESTEĞİ GÖSTERECEĞİM

Sevgili Bozcaadalılar, değerli Cumhuriyet Halk Partili yoldaşlarım,

Öncelikle dünkü temayül yoklamasını kazanan Belediye Başkanı'mız Hakan abimi bir kez daha tebrik ederim. 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde kendisine başarılar dilerim, bundan sonra kendisine elimden gelen desteği göstereceğimi bilmenizi isterim. Süreçte istemeden de olsa kırdığımız dostlarımız olduysa, herkesten özür dilerim.

Aday adaylığı sürecinde desteklerini esirgemeyen, gece gündüz çalışan ekiparkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Bizlere güvenen ve yakından, uzaktan oy vermeye gelerek destekleyen Cumhuriyet Halk Partili arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim.

Görüşmelerim sırasında hakkımda çok güzel sözler ifade eden, ancak sandıkta türlü nedenlerle farklı yollara başvuran dostlarıma da en içten dileklerimle selam olsun, sonuçta hepimiz dostuz, akrabayız, komşuyuz, hepimiz adalıyız, hepimiz CHP'liyiz Yeter ki sonunda kazanan CHP olsun..

Son olarak da her zaman yanımda olan başta eşim Anna olmak üzere, aileme huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum.

Dünkü sonuçlara üzüldüm elbette. "Hayatta hep mutlu olursam, hayalini kuracağım neyim kalır." der Dostoyevski. Ne mutlu ki sevdiğim bir adada, sevdiğim ailem ve sevdiğim dostlarımla yaşıyorum. Evet, hayallerimi gerçekleştirmek için bir yola çıktım, olmadı. Bilirim ki insanlar, hayallerini yitirdikleri zaman asıl olarak kaybederler. O nedenle de ne Bozcaada'mdan, ne partimden, ne de hayallerimden vazgeçemem, hayalini kurduğum Bozcaada hala duruyor önümde. Çünkü Bozcaada benim yerim, yurdum, memleketim; atalarım burada doğdu, torunlarım da isterlerse burada yaşayacak.

Madem konu hayallerden açıldı, Albert Einstein'ın sevdiğim bir sözüyle bitirmek istiyorum. " Mantık sizi A noktasından B noktasına götürür. Hayal gücü ise heryere..." Ben şimdi Bozcaada'da, ama heryerde olacağım.
Tekrar teşekkürler herkese...

 

CHP BOZCAADA İLÇE BAŞKANLIĞI: BOZCAADA'DA KAZANAN CHP OLDU

Sevgili Bozcaadalı Hemşehrilerim;

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucu Partisi Cumhuriyet Halk Partisi’nin, Bozcaada Başkan adayını belirlemek üzere yaptığımız temayül yoklamasını bugün başarıyla gerçekleştirdik. Büyük bir coşkuyla gerçekleştirdiğimiz bu demokrasi şölenimizde; Mevcut Belediye Başkanımız Sayın Hakan Can Yılmaz, Belediye Meclis Üyemiz Yahya Göztepe, Muharrem Yıldız ve Neslihan Yurttaş aday adayı olarak yarıştı. 137 üyemizin 127 tanesi oy kullandı. %92.7 katılım oranı ile tam demokrasi şöleni oldu. Oylama sonucunda; DR. Hakan Can Yılmaz 76 oy, Yahya Göztepe 47 oy, Muharrem Yıldız 3 oy, Neslihan Yurttaş 1 oy almıştır.

Ne mutlu ki bize, Adamızın geleceği konusunda CHP’liler olarak kendi irademizi ortaya koyduk. Bu nedenle bugün kazanan CHP ve Bozcaada oldu.

Bütün adayların projelerini anlatmak için çok çalışarak geçirdikleri hazırlık döneminin ardından bugün hepsinin sandık iradesine saygılı olduklarını ifade etmeleri, birlik ve beraberlik mesajları vermeleri Partimizi daha da güçlendirdi. Bugün gerçekleştirdiğimiz temayül yoklaması, birlik ve beraberliğimizi bir kez daha teyit etmesi açısından büyük anlam taşımaktadır. Şimdi önümüzde çok önemli bir seçim var. CHP olarak Adamızın geleceğine sahip çıkacağımız, el birliğiyle Adamızın daha da güzel olması için çalışacağımız günler bizleri bekliyor.

Bugün bir kez daha gördük ki hem Bozcaadalı, hem de CHP’li olmak bir ayrıcalıktır. Bu demokrasi şölenine katılan aday adaylarımıza ve üyelerimize teşekkür ediyor, hepimize zaferle çıkacağımızdan hiç şüphemizin olmadığı 31 Mart 2019 yerel seçimleri öncesinde başarılar ve kolaylıklar diliyorum.

BAŞKAN YILMAZ: BELEDİYE BAŞKANI BELİRLENDİ

26 Ekim günü şunu paylaşmıştım:

“Mevlana diyor ki :

Her şey, vaktini bekler... Ne gül vaktinden önce açar, ne güneş vaktinden önce doğar... Bekle; senin olan sana gelecektir...”

Bekledim, bekledim, bekledim...

Su akar yolunu bulur diye...

Ben; hep sevgiye, iyiye ve özellikle doğruya inandım.

Çünkü;

“İnsanların, zorluklarla sınanmadan, içindeki gücü keşfedemeyeceğine;

Henüz tam açılmamış kanatların gücünü kimsenin bilemeyeceğine” inandım...

Bu pazar günü Bozcaada’da bir demokrasi şöleni yaşandı.

Bozcaada Cumhuriyet Halk Partisi Örgütü rekor katılımla dosta düşmana demokrasi dersi vererek 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için belediye başkan adayını belirledi.

Her zaman benim ve partili yoldaşlarımın dediği gibi aslında BOZCAADA 16 ARALIKTA GELECEK 5 SENE İÇİN ADAYINI DEĞİL, BELEDIYE BAŞKANINI BELİRLEDİ.

Aday adayı olarak başvuruda bulunan kardeşim ve yoldaşım Yahya GÖZTEPE’ye, Muharrem YILDIZ abime, sevgili Neslihan YURTTAŞ’a ve süreci yöneten İlçe Başkanımız Hüseyin DURMUŞ’a;

Bu centilmen ve olgun tatlı rekabeti, partimize yakışır şekilde sürdürüp nihayetlendirdikleri için sonsuz teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum.

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi’nin bu günkü toplantısında alınan karar ile belediye başkan adaylığım kesinleşti.

Şimdi sizlerden aldığım güç ve enerjiyle;

Daha güzelini, daha iyisini yapabileceğimize inanarak,

Bu gücü ve enerjiyi içimde hissederek...

Daha güzel günler, daha yaşanası Bozcaada için çalışma zamanı... Destek veren herkese teşekkür ediyorum.

Beraber, daha iyisini başaracağız...

Cumhuriyet Halk Partisi ve Bozcaada’m için hayırlı uğurlu olsun.

Allah utandırmasın ?

31 Mart akşamı mutlulukların çok daha büyüğünü ve anlamlısı yaşayacağımıza olan inancım tamdır.

Saygı ve şükranla...

Dr. Hakan Can YILMAZ
Bozcaada Belediye Başkanı

 




Bu haber 3349 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ