Bugun...


kostasalto

Cevdet Çebi’nin belediye meclis üyeliği adaylığı açıklandı
CHP ve İYİP’in Bozcaada’da ittifak kararı almasının ardından iki parti de ardı ardına belediye meclis üyeliklerini açıklamaya başladı. İyi Parti’nin belediye başkan adayı olan ve ittifak sonrası geri çekilen Cevdet Çebi belediye meclis üyesi adayı olarak parti tarafından açıklandı.

Mobil Reklam

Cevdet Çebi’nin belediye meclis üyeliği adaylığı açıklandı
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

İyi Parti (İYİP) Bozcaada Belediye Meclis üyeliği için Cevdet Çebi ismini açıkladı. Yapılan açıklamada, “31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine yaklaştığımız bu süreçte, Teşkilatımız büyük bir titizlikle çalışmaktadır. Belediye Meclis üyesi adaylarımız dönem dönem açıklanacaktır” denildi.

Hatırlanacağı üzere Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve İYİP 16 Ocak tarihinde Bozcaada için ittifak kurmuşlardı. Mevcut başkan ve CHP’nin Bozcaada Belediye Başkan adayı Hakan Can Yılmaz’ın adaylığı altında mutabık kalınan ittifak görüşmeleri sonrasında iki partinin belediye meclis üyeliklerini nasıl paylaşacağı konusunda resmi bir açıklama yapılmamıştı. Fakat seçilmesi garanti olan bir sıradan İYİP adayı olan Cevdet Çebi’nin belediye meclis üyeliği için listeye yazılacağı, ayrıca 7. ve 8. sıraların da İyi Parti adaylarına bırakılması hususunda anlaşıldığı gelen bilgiler arasında.

CHP ise belediye meclisi için Recep Yalçın ve İbrahim Günel isimlerini birkaç hafta önce açıklamıştı.

İYİP Bozcaada Teşkilatı’nın konuya dair yaptığı açıklama şu şekilde:

“Sevgili Bozcaada 'lılar.

Ülkemizin Atatürk'ün yolunda, aydınlık yarınlara ulaşması, Cumhuriyet ve Milli değerlerinin korunması amacıyla İYİ Parti ve CHP Genel Başkanları düzeyinde ittifak gerçekleşmiş ve aynı ittifak Bozcaadamızda da hayat bulmuştur.

Cumhuriyet Halk Partisi ile yaptığımız ittifak neticesinde Dr. Hakan Can Yılmaz'ın başkan adaylığı altında, belediye meclisi CHP ve İYİ Parti 'nin birbirinden değerli isimlerinin adaylığı ile oluşacaktır.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine yaklaştığımız bu süreçte, Teşkilatımız büyük bir titizlikle çalışmaktadır. Belediye Meclis üyesi adaylarımız dönem dönem açıklanacaktır.

Açıklanan iki değerli isim Recep Yalçın ve İbrahim Günel 'in ardından değerli bir ismi, Cevdet Çebi'yi açıklıyoruz. Bozcaadamıza hayırlı olsun.

CEVDET ÇEBİ
28.03.1966'da Dünyaya gelen ÇEBİ, Cumhuriyet Üniversitesi Tokat Meslek Yüksek Okulu İnşaat bölümü mezunudur. Gençlik yıllarında Bozcaada 'nın bağında, şarap fabrikasında, balıkçı teknelerinde çalıştı. 1987 yılında ticaret hayatına atıldı. 1991 yılında Bozcaada Spor Kulübü Başkanlığı yapan ÇEBİ, başkanlığı döneminde spor kulübü resmi liglere katıldı. Uzun yıllar Bozcaada Spor Kulübü 'nde sporcu kimliğiyle görev aldı. 2018 yılında İyi Parti Kurucu İlçe Başkanlığı yaptı. Halen turizm sektöründe Bozcaada 'ya hizmet vermektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.”




Bu haber 3789 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ