Bugun...


kostasalto

Başkan Yılmaz adalılarla buluştu, meclis üyesi adaylarını tanıttı
Başkan Yılmaz adalılarla buluştu, meclis üyesi adaylarını tanıttı Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz Perşembe akşamı adalılar ile bir araya geldi. 31 Mart’taki seçimler öncesinde geride kalan 5 yılda yaptıklarını ve henüz tamamlanmayan projeleri adalılarla paylaşan Yılmaz, önümüzdeki dönem için CHP listesinden meclise girmeye aday meclis üyelerini de tanıttı. Ayrıca Yılmaz, tüm adayların meclise gireceğine inandığını ifade etti.

Mobil Reklam

Başkan Yılmaz adalılarla buluştu, meclis üyesi adaylarını tanıttı
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, geçen akşam Zübeyde Hanım Çay Park Kahvesi’nde adalılarla bir araya geldi. Kahve, toplantı öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve İyi Parti (İYİP) bayraklarıyla donatılırken, toplantı barkovizyon eşliğinde gerçekleşti. 1 saat 20 dakika süren toplantının ilk 10 dakikası teknik aksaklık haricinde yayına verilemese de, sonrasındaki kısım Bozcaada Haber ve Bozcaada TV’nin Facebook sayfasından canlı olarak verildi.


Başkan Yılmaz toplantının ilk kısmında geçmiş beş yıla dair bir özet yaptı ve “Tek kuruşun hesabını veremeyecek değiliz. Benim ve Belediye Meclisi üyelerimzin boğazından bir tek haram kuruş geçmedi” dedi. Bu çıkış geçen hafta içinde Adalet ve Kalkınma Partili iki meclis üyesi tarafından Belediye’ye verilen bütçe ile alakalı soru önergelerine atıf olarak yorumlandı. 


SAHNEDE GÖVDE GÖSTERİSİ


Eski CHP İlçe Başkanı Mehmet Yavuz ve bir önceki dönem görev yapan CHP’li belediye meclis üyelerini tek tek sahneye davet eden Başkan Yılmaz, Aralık ayında CHP içindeki ön seçim yarışında kendisine rakip olarak çıkan Yahya Göztepe’ye “kardeşim” diyerek hitap etti, sarıldı ve özellikle kendisini yanına davet etti. 

Eski CHP’li belediye meclis üyelerinin kısa konuşmasının ardından Başkan Yılmaz beş yıllık süreçte neler yaptıklarını anlattı. Trafik düzenlemesi, Halk Kart, Naylon poşet uygulamasının geliştirilmesi, Kent Konseyi’nin işlevi, Su sayaçlarının değiştirilmesi, Atıksu Arıtma Tesisi’nin faaliyete geçmesi, Mavi Masa gibi projelerden bahseden Başkan Yılmaz gerçekleştiremedikleri projeler hakkında da bilgi verdi.

TOPLANTI SONRASI 9-0 PAYLAŞIMI

Toplantının son bölümünde de CHP ile İYİP’in birlikte oluşturdukları ve CHP’den seçime girecek olan belediye meclis üyesi adayları tanıtılarak sahneye davet edildi. Önümüzdeki dönemde görev yapması olası üyeler kendilerini tanıtan kısa birer konuşma yaptılar. Bu noktada Başkan Hakan Can Yılmaz’ın, “Ben inanıyorum ki bugün buraya çıkan tüm meclis adaylarının tamamı 1 Nisan günü seçilmiş olacaklar” sözü dikkat çekti. 

Gecenin ardından CHP Bozcaada İlçe Başkanlığı da toplantıya dair yaptığı paylaşımda “9-0” yazarak tüm meclis üyelerini kazanacaklarına dair bir iddia ortaya koydu. 


Bozcaada Haber ve Bozcaada TV’nin canlı yayınladığı toplantının tamamı aşağıdaki videoda!


 

 




Bu haber 3941 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR
6 Yorum

#Bozcaadabizim Ev Kira
19-03-2019 21:36:00

Ben bir önceki seçimlerde Hakan Bey e oy verdim fakat tekrar ona oy vermek benim için AKP ye oy vermekten farklı olmayacağı için oy kullanmama kararı aldım, çok kötü yönetilen bir beş seneye şahit olduk, oldukça yüklü bir kasayla devraldıkları belediyenin kaynaklarını harvurup harman savurdular ve ancak seçime kadar gelebildiler, boş kasayla başlayacakları yeni beş yıllık dönemde ne olacak sizce en fazla bir sene sonra işçilerin aylıklarını ödeyemeyecek hale gelecekler ve olan bize olacak, ayrıca bu 5 sene boyunca Hakan Bey e derdimizi anlatmak için masasındaki rakı arkadaşlarından biri değilsek hiç şansımız olmadı. Bence önümüzdeki 4,5 sene AKP nin iktidarda kalacağı son yıllar olacak, bu sürede AKP belediyesi yapılması gereken zaruri büyük yatırımları adaya getirebilir, tapusunu almayacak adamlar nihayetinde, Her halukarda adanın bundan daha kötü yönetilemeyeceğini düşünüyorum, en azından oy kullanmayarak tavrınızı ortaya koyabilirsiniz

nisan34
14-03-2019 11:42:00

samimi olsaydı keşke herkez mi koltuk sevdalısı nerde Bozcaada Sevdası ??

adadan
24-02-2019 12:40:00

Emrah niye yok muş sahnede.. Önseçim öncesi meclis üyesiyim diye iddaa ediyodu..

deniz
24-02-2019 02:31:00

Bu nasıl bir üslup böyle yahu? Hem rakiplerine seçim yarışı için sağduyu mesajı veriyorsun, hem de "9-0" gibi aşağılayıcı bir dil kullanıyorsun. Kusura bakmayın ama adadaki CHP ve İyi Parti tabanı sizi başarılı bulduğu için, yönetimden memnun olduğu için oy vermeyecek. Maalesef hiç kimsenin sizden umudu yok lakin başka bir seçenek de yok. Bu yüzden şapkanızı önünüze koyup, başta kendi seçmeninize umut vereceğinize sanki herkes sizden çok memnunmuş gibi şımarıklık yapmayın.

adalı
24-02-2019 02:22:00

10-0 alsa ne olacak CHP? Hakan bey olduğu müddetçe değişen hiçbir şey olmayacak...! Pardon, pardon değişen çok şey olacak, bu geçen 5 senede olduğu gibi; Adayı bok götürecek.

kafası karısık
24-02-2019 00:07:00

çok şey söyleyecek ama söyleyecek yok... AKP her şeyi ile başkan kazansın ve fark artsın diye uğraşıyor.. 8-1 kesin de AKP biraz daha caba harcarsa 9-0 da olur mu olur?

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ