Bugun...


kostasalto

Seçim kahvaltıları sürüyor: Yılmaz İstanbul’da, Madak Çanakkale’deydi
CHP’den belediye başkanlığı için yeniden aday olan Hakan Can Yılmaz İstanbul’da, AKP’nin başkan adayı Erdoğan Madak da Çanakkale’de seçmenleriyle kahvaltıdaydı. İki aday da yoğun kalabalıklara seslendi, gövde gösterisi yaptı.

Mobil Reklam

Seçim kahvaltıları sürüyor: Yılmaz İstanbul’da, Madak Çanakkale’deydi
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Seçim tarihi yaklaştıkça başkan adaylarının programları da yoğunlaşıyor. Hafta sonu seçimin iki iddialı adayı kahvaltıda seçmenlerini ağırladı. Mevcut başkan ve yeniden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nden aday olan Hakan Can Yılmaz İstanbul’da seçmenleriyle buluşurken, Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP)’nin başkan adayı Erdoğan Madak da Çanakkale’deydi. İki aday da kalabalık gruplara seslenerek oy istedi.

DOKTOR YILMAZ: “DAHA YAKIŞANINI BAŞARMAK İÇİN KARARLIYIZ”

Mevcut belediye başkanı ve CHP’nin adayı Hakan Can Yılmaz İstanbul’da “No: 1903 Restoran”da İstanbullu seçmenleriyle bir araya geldi. Tamamen dolu bir salonda kahvaltıya katılanlara seslenen Yılmaz, 5 yıllık süreçte gerçekleştirdiği projeleri ve kazandığı takdirde önümüzdeki beş yıllık süreçteki vaadlerini anlattı. Hatırlancağı üzere Başkan Yılmaz 2014 yılındaki seçim öncesinde de İstanbullu seçmenler için yine İstanbul’a gitmiş ve onlardan oy istemişti.

CHP’li Yılmaz ziyaret sonrasında sosyal medya hesabından, “Önce Çanakkale, sonra Bozcaada ve en son bu sabah İstanbul’daki kahvaltı organizasyonlarımızda bizleri yalnız bırakmayan; salonlarımızı tamamen doldurarak destek ve iyi dileklerini bizlerden esirgemeyen tüm Bozcaadalılara sonsuz teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. Bugünden sonra da çalışmalarımıza 31 Marta kadar durmadan, bıkmadan, yorulmadan aralıksız devam edeceğiz. Sonra da sizin teveccühü ile; önümüzdeki 5 sene yine sizlerden aldığımız güç ve destekle; daha da iyisini, daha da güzelini, daha da yakışanını yine tüm Bozcaada Halkı ile hep beraber başarmaya kararlıyız” açıklamasını yaptı.

AVUKAT MADAK: “GÖNÜL DOSTLARIMIZLA GELECEK PLANLARIMIZI KONUŞTUK”

AKP’nin adayı Erdoğan Madak da Çanakkale’deki Truva Oteli’nde seçmenlerini ağırladı. Kurmaylarıyla birlikte kahvaltıya gelenleri kapıda karşılayan Madak, başkan olursa gerçekleştirmek istediği projeleri kahvaltıya katılanlarla paylaştı. Kahvaltıya Çanakkale’deki seçmenlerin haricinde Bozcaada’dan da birçok kurum amiri, muhtar adayı ve seçmen katıldı. Kahvaltıya Eski Belediye Başkanı ve AKP’de Erdoğan Madak’ın rakibi olan fakat kazanamayan Mustafa Mutay da katıldı. Bir süredir Mustafa Mutay’ın partiye kırgın olduğu kulislerde konuşuluyordu. Mutay ve Madak samimi görüntüleriyle bu dedikodulara adeta nazire yaptılar. Ayrıca AKP Çanakkale Milletvekili Jülide İskendiroğlu da kahvaltıdaydı.

Erdoğan Madak kahvaltı sonrasında sosyal medya hesabından, “Ak Parti Çanakkale Milletvekilimiz Julide İskenderoğlu ve Çanakkale'de yaşayan Bozcaadalı gönül dostlarımızın katılımı ile gerçekleştiridğimiz kahvaltımızda, Bozcaada'mız için gelecek planlarımızı birlikte konuşup, değerlendirdik. Katılım sağlayan tüm gönül dostlarına sonsuz teşekkürler” açıklamasında bulundu.

 

 




Bu haber 2823 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ