Bugun...


kostasalto

Megan Fox’un Truva Savaşı belgeseli yayınlandı
Dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Megan Fox’un “Megan Fox İle Kayıp Efsaneler” adı altında Troya ile ilgili yaptığı belgesel film yayınlandı. Belgeselde Bozcaada’da yapılan çekimler de gösterildi.

Mobil Reklam

Megan Fox’un Truva Savaşı belgeseli yayınlandı
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Troya2018.com sitesinden yapılan açıklamaya göre, dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Megan Fox’un “Megan Fox İle Kayıp Efsaneler” adı altında Troya ile ilgili yaptığı belgesel film önceki gün dünyanın hemen hemen her ülkesinde uydu, kablo tv veya ADSL IPTV ile yayın yapan Travel Channel ile ülkemizde de DMax kanalında yayınlandı.

2018 yılının Haziran ayı sonunda Çanakkale’ye gelerek ekibi ile birlikte Troya Antik Kenti, Bozcaada ve il merkezinde çekimler yapan Dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Megan Fox 43 dakika süren “Megan Fox İle Kayıp Efsaneler” isimli belgesel filmin 1. sezon 3. bölümünde Troya Antik Kenti’ne yer verdi. Binlerce yıllık tarihi kentin izini süren Megan Fox bu çalışması sırasında yetkililerden de bilgiler aldı. Troya Antik Kenti dışında, Bozcaada ve il merkezinde Arkeoloji Müzesi’nde çekimler yapan ünlü yıldız 43 dakikalık belgesel ile Çanakkale ve antik kentin tanıtımını da tüm dünyaya yapmış oldu.

Hatırlanacağı üzere geçen sene Megan Fox’u Bozcaada’da gazeteci ve yazar Haluk Şahin karşılamış, Truva Savaşı’na dair bildiklerini anlatmıştı.

"MEGAN FOX İLE KAYIP EFSANELER - TRUVA ŞEHRİ BELGESELİNİ AŞAĞIDA İZLEYEBİLİRSİNİZ" 




Bu haber 6371 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ