Bugun...


kostasalto

Kurtuluş Durmuş toprağa verildi
Bugün sabah saatlerinde aramızdan ayrılan Bozcaada'nın sembol isimlerinden Kurtuluş Durmuş toprağa verildi. Kurtuluş abiyi son yolculuğunda ada halkı yalnız bırakmazken Ata Demirer, Serkan Çağrı ve Mesut Yar gibi ünlü isimler sosyal medyadan baş sağlığı mesajı yayınladı.

Mobil Reklam

Kurtuluş Durmuş toprağa verildi
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada'nın sembol isimlerinden olan, yaklaşık 55 yıldır işlettiği "Koreli" isimli işletmesi ile Bozcaada'nın ilk meyhanecilerinden olan Kurtuluş Durmuş, uzun süredir mücadele ettiği kansere bugün sabah saatlerinde yenik düştü. 

CHP Bozcaada İlçe Başkanı Hüseyin Durmuş'un babası olan Kurtuluş abinin cenazesi ikindi namazına müteakip Alaybey Mezarlığı'na defnedildi. Kurtuluş abinin son yolculuğunda ada halkı ve sevenleri yalnız bırakmadı. Cenazeye ada halkının yanı sıra Bozcaada Kaymakamı İbrahim Gültekin, Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, Çanakkale CHP İl Başkanı İsmet Gümüşhan, AKP, MHP ve İYİP ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de katıldı.

Ayrıca Çanakkale CHP Milletvekili Muharrem Erkek, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan gibi birçok siyasi isimlerden de cenazeye çelenk gönderildi.

63 yaşında aramızdan ayrılan Kurtuluş abinin cenazesine ünlü oyuncu Ata Demirer de annesi ile birlikte katıldı. Alaybey Cami'sine gelerek aile dostları Durmuş ailesine baş sağlığı dileyerek acılarını paylaşan Demirer sosyal medyadan da duygularını paylaştı.

Ata Demirer'in paylaşmının altına ise Serkan Çağrı ve Mesut Yar gibi ünlü isimler de Kurtuluş abi ile olan anılarını paylaşarak başsağlığı ve rahmet diledi. Pınar Altuğ, Gonca Vuslateri gibi isimler de Ata Demirer'in paylaşımının altına baş sağlığı diledi.

Yıllar önce ünlü oyuncu Ata Demirer'in konuk olduğu Beyaz Show'da, programın sunucusu Beyazıt Öztürk Ata Demirer'e sürpriz yaparak sahneye Kurtuluş abiyi davet etmişti. Kurtuluş elinde ada kalamarı ve ahtopotu ile bir anda karşısında bulan Ata Demirer, programda uzunca Kurtluş abiden bahsetmiş, ikili canlı yayında göbek atarak dans etmişti. 

İŞTE O ANLARDAN KISA GÖRÜNTÜLER:

 

 




Bu haber 6212 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ