Bugun...


kostasalto

Geyikli Belediye Başkanı Oruçoğlu'ndan o iddialara ilişkin açıklama
Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, Bozcaada'dan son feribotun 23.30'da olması için Gestaş'a baskı yaptığına ilişkin iddialara cevap verdi. Oruçoğlu, Gestaş'a herhangi bir baskı yapılmadığını, sadece talepte bulunduklarını, eskiden olduğu gibi Bozcaada ile her zaman iş birliğine hazır olduklarını vurguladı.

Mobil Reklam

Geyikli Belediye Başkanı Oruçoğlu'ndan o iddialara ilişkin açıklama
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada Haber, 31 Mart'ta koltuğa oturan AKP'li Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu'nun  Bozcaada'dan son feribotun 23.30 olması için Gestaş'a baskı yaptığı iddialarına yer vermişti. 23 Mayıs Perşembe günü yayınladığımız haberde Bozcaada yönetiminin günübirlik baskıyı azaltmak için Gestaş ile birlikte karar aldığı, bu karara göre de sezonda Bozcaada'dan son feribotun 22.00'de olması planlandığını, ancak Geyikli Belediye Başkanı Oruçuğlu'nun bu karara karşın Bozcaada'dan son feribotun 23.30'da olması için Gestaş'a baskı yaptığı iddiaları dile getirilmişti.

Geyikli Belediye Başkanı Oruçoğlu, Bozcaada'dan son feribot saati için Gestaş'a baskı mı yapıyor?

Sadece 'iddia' olarak yer verdiğimiz haberimizin ardından dün (24 Mayıs Cuma) Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu Bozcaada Haber'den Serkan İlik'i arayarak baskı iddialarını yalanladı. Başkan Oruçoğlu, Bozcaada'dan  Geyikli'te 23.30'da feribot olması için bir talepleri olduğunu, ancak kendisinin ne Gestaş'a ne de başka bir kuruma baskı yapmadığını, böyle bir düşünce içinde olamayacağanı ifade etti. 

Bozcaada'yı hiçbir zaman rakip olarak görmediklerini, Geyikli Belediye Başkanı olarak Bozcaada'ya çok önem verdiğini, her zaman iş birliğine hazır olduklarını ifade eden Oruçoğlu, Geyiklili turizmcilerin Geyikli'ye gelen turistlerin adaya gidip, akşam rahat bir şekilde dönmek istedikleri için Gestaş'tan böyle bir talebi olduğunu aktardı.

Oruçoğlu, konuşmasının sonunda tüm Bozcaada halkına selamlarını iletti.

 




Bu haber 4642 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ