Bugun...


kostasalto

Seçim için İstanbul’a gidenler adaya döndüler
CHP Bozcaada İlçe Başkanlığı’nın tahsis ettiği otobüslerle İstanbul'a oy kullanmaya giden ve Ekrem İmamoglu'nun zaferi ile dönen seçmenler dün gece 00.00 feribotu ile adaya döndüler. Seçmenleri Bozcaada’da coşkulu bir kalabalık karşıladı.

Mobil Reklam

Seçim için İstanbul’a gidenler adaya döndüler
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Yenilenen İstanbul seçimleri için Bozcaada’dan İstanbul’a giden yaklaşık 100 seçmen seçim sonunda adaya doğru yola çıktı ve dün gece 00.00 feribotuyla Geyikli’den Bozcaada’ya ulaştı. Seçmenleri Bozcaada İskelesi’nde coşkulu bir kalabalık karşılarken, CHP İlçe Başkanı Hüseyin Durmuş, İYİP İlçe Başkanı Şafak Güler ve Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz da kitle arasındaydı.

Ekrem İmamoğlu’nun 800 bini aşkın farkla kazanmasıyla sevinç gösterilerinde bulunanlar, iskelede buluşarak feribotun gelmesini bekledi. Ellerinde Türk bayrakları ile feribotun yanaşmasını bekleyen coşkulu kitle feribot yanaştığı sırada meşaleler yaktı ve marşlar söyledi. Bu sıralarda heyecan da tavan yaptı. İskelede tek tek kucaklaşan seçmenler ve onları karşılamaya gelenler hep birlikte çınar altına doğru yürüdüler. Kitle zaman zaman “Her şey çok güzel olacak” sloganları da attı.

 




Bu haber 3786 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ