Bugun...


kostasalto

İyi Parti’den ruhsatlarla ilgili flaş öneri
Yarın yapılacak Belediye Meclisi’ne İyi Parti flaş bir öneriyle geliyor!

Mobil Reklam

İyi Parti’den ruhsatlarla ilgili flaş öneri
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

İyi Parti (İYİP), Bozcaada’da uzun süredir tartışılan bağ evlerine ruhsat verilmesi konusuyla ilgili olarak Bozcaada Belediye Meclisi’ne sunulmak üzere kapsamı daha da geniş bir öneri dilekçesi hazırladı. İYİP’li Belediye Meclis üyesi Cevdet Çebi imzası ile hazırlanan dilekçede Turizm Master Planı belirlenmeden hiçbir yeni ruhsatın verilmemesi istenecek.

Son dönemin en tartışmalı konularından biri olan bağ evlerine ruhsat verilmesi konusu yarın yapılacak Bozcaada Belediye Meclisi’nde görüşülecek. Hatırlanacağı üzere geçen ayki toplantıda da konu gündeme gelmiş, ancak konunun bu olmadığını, ancak meclisin istiyorsa bu konunun tekrardan gündeme getirilebileceği belirtilmişti. Bunun üzerine CHP'li Aykut Turgal ise geçen sene alınan bu kararın önümüzdeki meclis toplantısında yeniden görüşülmesini talep etti. Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz gündeme alınması için önümüzdeki ayki toplantıda görüşelim diyerek temmuz toplantısını işaret etmişti.

Başkan Hakan Can Yılmaz’ın 2014 seçimleri öncesinde dile getirdiği, sonrasında da defalarca gündeme gelen Turizm Master Planı 4,5 yıldır karara bağlanamamıştı.

Geçen gün yaşanan cinayet olayının da etkisi ile İYİP Turizm Master Plan belirlenene kadar yeni hiçbir ruhsatın verilmemesine ilişkin olarak bir dilekçe hazırladı. Dilekçede, “İlçemizde halen verilmekte olan bağ evi,  pansiyon ve alkol ruhsatlarıbir an önce durdurulmalıdır” denildi.

İŞTE İYİP TARAFINDAN YARIN BELEDİYE MECLİSİNE SUNULACAK DİLEKÇE!

 




Bu haber 4306 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ