Bugun...


kostasalto

Bozcaada'da müdavimlerin adresi: Sardunya Otel
Bozcaada'da yaklaşık 20 yıldır otelcilik yapan “Tuna” ailesinin 13 yıldır işlettiği Otel Sardunya, kaliteli ve aile işletmesinin sıcaklığı ile Bozcaada müdavimlerinin vazgeçilmez adresi olmaya devam ediyor.

Mobil Reklam

Bozcaada'da müdavimlerin adresi: Sardunya Otel
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaadalı “Tuna” ailesi uzun yıllardır konaklama hizmetinde adından sıkça bahsettirmeyi başarıyor. Öncesinde Murat Pansiyon, 13 yıldır ise “Sardunya Oteli” işleten aile, temiz, ferah odaları, güler yüzlü aile sıcaklığı, organik sabah kahvaltısı ile marka değerini yükseltmeye devam ediyor.

Aile işletmesi olduğu için gelenlerin müdavim olduğu Sardunya Otel'de Turizm Otelcilik mezunu Murat Tuna, genç yaşta büyük otellerde edindiği tecrübe, yabancı dil avantajı ile profesyonel anlamda da işletmelerine değer katıyor.

Sardunya Oteli'n asıl ismi ve tatlı dili ve hoş sohbeti ile sosyal medyada da adından sıkça söz edilen Fatma teyze ise sabah kahvaltısında kendi hazırladığı reçeller (süt reçeli gibi) adaya özgü tatlar pişi ve lokma unutulmaz bir sabah kahvaltısına dönüşüyor. Otelin karşısında bulunan kamelyalarında dillere destan kahvaltı, kendilerine öz değişik reçeller,tavşan kanı çay, üstüne olmazsa detoks suyu ile Sardunya Otel lezzeti ve hoş muhabbeti beraber yaşatıyor.

Ailenin en küçük üyesi Şerife hanım ise başta elmalı kurabiye, tatlılar ve sabah kahvaltısında kendi hazırladığı detoks suyu ise Sardunya Oteli farklı kılan unsurlar olarak misafilere sunuluyor.

8 odası bulunan Sardunya otelde odalar geniş ve ferah. Aynı zamanda bütün odaların hemen hemen hepsinde dışarıya çıkan bahçesi ya da balkonu bulunuyor.

Telefon: 0286 697 88 82 – 0535 238 64 42

Web adresi: http://www.otelsardunya.com

İnstagram: https://www.instagram.com/otelsardunyabozcaada/

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Otel-Sardunya/456962377663202




Bu haber 3691 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ