Bugun...


kostasalto

BOZTİD başkanlığına ilk aday açıklaması Erkan Yavuz'dan geldi
5 Eylül'de gerçekleştirilecek BOZTİD (Bozcaada Turizm İşletmecileri Derneği) başkanlığı seçimleri için ilk adaylık açıklaması Erkan Yavuz'dan geldi. 2 dönemdir BOZTİD başkanlığı görevini yürüten Ülke Diler'in aday olmayacağı öğrenilirken Yavuz Bozcaada Haber'e yaptığı açıklamada, "Sessiz, sakin, huzurlu ve güvenli bir Bozcaada, bu yoldaki temel vizyonumuzdur." dedi.

Mobil Reklam

BOZTİD başkanlığına ilk aday açıklaması Erkan Yavuz'dan geldi
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam
Bozcaada Turizm İşletmecileri Derneği, 5 Eylül Perşembe günü yapacağı kongre ile yeni başkanını ve yönetimini belirleyecek. 2 dönemdir başkanlık görevini yürüten Ülke Diler'in bu kez aday olmayacağı öğrenildi. 
Başkanlık adaylığı için ilk açıklama yapan isim ise, Bozcaadalı turizm işletmecisi Erkan Yavuz oldu. Yavuz, Bozcaada Haber'e yaptığı açıklamada, tüm işletmeleri derneğin çatısı altında toplamak istedidiklerini,  Bozcaada'yı güzel bir vizyonla ve bu birliktelik ruhu ile  uluslararası ölçeklerde işlere imza atmak istediklerini ifade etti.
 
"Sezsiz, sakin, huzurlu ve güvenli bir Bozcaada, bu yoldaki temel vizyonumuzdur." diyen Yavuz'un adaylık açıklaması şu şekilde:
 
Öncelikle bugüne kadar emeği geçen herkese teşekkür ederiz.  Şu anki yönetimde bulunan arkadaşlarımızın seçim tarihini '5 Eylül Perşembe' olarak açıklaması üzerine Bozcaada'mıza ve turizmine katkı sağlamak amacıyla bu bayrak yarışına talip olduğumuzu belirtmek isterim. 
 
Enerjisi bol, genç ve dinamik bir ekip ile bu işe talibiz. Öncelikli hedefimiz; bütün işletmecilerimizi derneğimiz çatısı altında toplayarak birliktelik ruhu ile Bozcaada'mız için, daha güzel, vizyonu geniş, uluslararası ölçeklerde işlere imza atmaktır.
 
Bünyemizde birçok komisyon oluşturarak katılımı, birlikteliği yüksek, bütün üyelerimiz ile birlikte yönetim,  kadın kooperatifi, bağcılar kooperatifi, kent konseyi vb diğer sivil toplum örgütleri ile ortak değerlerimizde buluşarak Bozcaada'mıza sosyal, kültürel, ekonomik, anlamda en yüksek katkıyı sağlamak asli görevimizdir. 
 
Sessiz, sakin, huzurlu ve güvenli bir Bozcaada bu yoldaki temel vizyonumuzdur. Yönetim kurulunda görev alacak arkadaşlarımızı da yakın zamanda açıklayacağız. 
 
İlginize ve desteğinize şimdiden teşekkür ediyoruz.
 
İşletmecilerin sezon öncesi gündemi: Yeni dernek mi, yönetim devri mi?
 
Zorlu yarışın galibi Ülke Diler
 
 
 



Bu haber 4029 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ