Bugun...


kostasalto

Bozcaadaspor sezonu açıyor, sembol isimler sahaya çıkıyor
Bozcaadaspor yakında başlayacak yeni sezon öncesi 8 Eylül Pazar taraftarıyla buluşuyor. Pazar günkü sezon açılışında Bozcaadaspor’da forma giymiş birçok genç-yaşlı futbolcu veteranlar maçında sahaya çıkacak. Yeni kadro da taraftarlara tek tek tanıtılacak!

Mobil Reklam

Bozcaadaspor sezonu açıyor, sembol isimler sahaya çıkıyor
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaadaspor, Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edeceği sezon öncesinde 8 Eylül Pazar günü Bozcaada 20 Eylül Stadı’nda bir sezon açılışı düzenlenecek. Geçmişten bugüne Bozcaadaspor’da görev yapan futbolcuların da forma giyeceği bir veteranlar maçı da bu sezon açılışında gerçekleşecek. Bozcaada tarihinde ilk kez olacak böylesi bir maçta Ali Demirkol, Halil Kahyaoğlu, Kemal Şahin, Aydoğan İnce, Orhan Acar gibi adanın sembol isimlerinin yanı sıra genç nesilden Mehmet Bursalıoğlu, Erkan Yavuz, Orhan Seven gibi isimler sahaya çıkacaklar. Bozcaada tarihinde ilk kez gerçekleşecek böyle bir karşılaşmada Bozcaada Gençlik ve Bozcaadaspor’da forma giymiş herkese açık davet yapıldı. 30 dakika sürecek karşılaşmada kısa süre de olsa tüm isimler oyuna girecekler. Maçta forma giymek isteyenlerin Kulüp Yöneticisi Ümit Kahyaoğlu’na (Berber) isim yazdırmaları yeterli olacak.

İŞTE SEZON AÇILIŞ PROGRAMI

8 Eylül Pazar:

13.00 - Çınaraltı’ndan buluşma. Tüm futbolcular, teknik ekip, taraftarlar davul eşliğinde stada yürüyüş gerçekleştirilecektir.

14.00 – Açılış Konuşmaları

14.30 – Veteranlar Maçı

15.20 – Yeni Kadronun Adalılara Tanıtılması

16.00 – Bozcaadaspor – Ayvalık Belediyespor hazırlık maçı

 

14 TAKIMLI 11.GRUPTA MÜCADELE EDECEĞİZ

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) İstanbul, Trakya ve Kocaeli grubu takımlarıyla birlikte oluşturulan 11. Grup’ta mücadele edecek Bozcaadaspor’un 10 gün süren Abant kampı sona erdi. 14 takımlı grupta ilk maçını 22 Eylül’de Lüleburgaz ile oynayacak takımımız ile birlikte Çanakkale’yi Bigaspor temsil edecek.

22 oyuncu ile yapılan kampta takımımız Göynükspor, Kaardeniz Ereğli, Tekirdağspor ve Şanlıurfa Belediyespor ile hazırlık maçları yaptı. Teknik Direktör İbrahim Zeki Kutver, “Oyun anlamında zaman zaman iyi şeyler gördük. Yetersiz taraflarımızı da tespit ettik. Birkaç oyuncu daha kadromuza katılacak. Genel anlamda oyuncuların performansından memnunum. Günde çift idman yaptık, bu kolay değil. Yeni oyuncuların da takıma uyum sağladığını gördük. Daha da iyi olacağız. Adalıların bize güvenmesini istiyorum. Mücadeleci, koşan, hırslı, dinamik kadro olacağından kimsenin kuşkusu olmasın” dedi. Teknik Direktör Kutver, 8 Eylül günü gerçekleşecek sezon açılışına ve Ayvalıkgücü Belediyespor maçına tüm adalıları davet etti.




Bu haber 3649 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ