Bugun...


kostasalto

Bozcaadspor’un sezon açılışında renkli görüntüler
İlçemizin siyah-beyazlı takımı Bozcaadaspor’un sezon açılışında önce bugüne dek forma giymiş sembol isimleri “Ustalar Maçı” gerçekleşti. Ardından da takımımız hazırlık maçında sahaya çıktı. Özellikle ustaların gösteri maçı öncesi ve sonrasıyla renkli görüntülere sahne oldu.

Mobil Reklam

Bozcaadspor’un sezon açılışında renkli görüntüler
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaadaspor’un BAL’da ter dökeceği 2019-2020 sezonu öncesi adada sezon açılışı gerçekleştirildi. Futbolcular, teknik ekip ve taraftarlar çınar altından stada kadar marşlar eşliğinde yürüdüler. Ardından Kulüp Başkanı Osman Ataol ve Teknik Direktör İbrahim Zeki Kutver yeni sezon öncesi temennilerini dile getirdiler. Geçmişte Bozcaada Gençlikspor ve Bozcaadaspor formasını giyen genç-yaşlı adalılar da Ustalar Maçı’nda bir araya geldi. Ardından da bu sezon forma giyecek futbolcular tanıtıldı ve Ayvalıkgücü Belediyespor ile hazırlık maçı yapıldı. Hazırlık maçını ne yazık ki takımımız 3-1 kaybetti.

Öğle vakti çınar altında toplanan futbolcular, teknik ekip ve taraftarlar Belediye’nin aracından çalan marşlara eşlik ederek stada kadar yürüdüler. Statta Bozcaadaspor Kulüp Başkanı Osman Ataol bir konuşma gerçekleştirdi. Ataol, dernekleşme sürecinde federe oldukları döneme kadar olan yıllardan biraz bahsettikten sonra, “Bozcaadspor’a emeği geçmiş herkese, resmi kurumlara ve formasını terleten futbolcularımıza teşekkür ediyorum. Hayrılı sezonlar diliyorum” dedi.

‘BU STATTA TÜRKİYE KUPASI OYNAYACAĞIZ’

Ardından konuşan İbrahim Zeki Kutver, daha önce dile getirdiği Türkiye Kupası’nda oynama hedefini yineleyerek şöyle konuştu: “Geçen sene 18 Mart Stadı’nda Play-Out oynayıp Bölgesel Amatör Lig’e çıkacağız dedik. Şimdi de diyoruz ki, bu statta Ziraat Türkiye Kupası maçına çıkacağız. Çıkacağız, mücadele edeceğiz. Geçen sene taraftarımız bizi çok destekledi, inşallah bu sene de bunu arkamızda hissederek mücadele edeceğiz. Bozcaadaspor olarak sizlerin gururu olmaya devam edeceğiz.”

ESKİ TAKIMLARI BULUŞTU, ALKIŞLAR KESİLMEDİ

Geçmişte Bozcaada Gençlikspor ve Bozcaadaspor’da forma giyen sembol isimler tek tek sahaya davet edildi. Emektar futbolcular sahaya çıktıklarında mikrofona kısa konuşmalar yaparak tribünleri selamladılar. Futbolcular sahaya çıktıkça kol kola girdiler ve en sonunda da tribünlerden büyük alkış aldılar.

Mavi ve Siyah takım olarak ikiye ayrılan futbolcuların “Ustalar Maçı”nı Cevdet Çebi’nin üç golü ile mavi takım 3-1 kazandı. Mavi Takım’ın teknik direktörlüğünü Orhan Acar yaparken, Siyah Takım’ın teknik direktörü Aydoğan İnce oldu. Karşılaşma öncesi ve sonrasında kol kola sık sık poz veren futbolcular bol bol alkış aldılar. Maç boyunca da zaman zaman şık hareketlerde bulunan futbolcuların birçok şutu da direklere takıldı.

HAZIRLIK MAÇINDA MAĞLUP OLDUK

Günün son programında ise Bozcaadaspor ve Ayvalıkgücü Belediyespor hazırlık maçına çıktılar. Maç öncesi yeni sezonda forma giyecek tüm futbolcuların tek tek isimleri okunarak tribün önüne çağrıldılar ve alkışlandılar. Karşılaşmada basit defans hataları yapan takımımız sahadan 3-1 mağlup ayrıldı.




Bu haber 5659 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ