Bugun...
Kaymakam Gültekin'in veda yemeğine Muhtar Emin'in duygusal konuşması damga vurdu!





 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
İdil Konuk
 
Bozcaada'da yaklaşık 2 yılddır görev yapan ve kısa sürede
eşitlikçi, adil yönetimiyle ada halkının gönlünde taht kuran Kaymakam Gültekin için Ayazma'da Vahit'in Yeri'nde veda yemeği düzenlendi. Kaymakam Gültekin için yapılan duygusal konuşmaların damga vurduğu gecede, mikrofonu eline alan Alaybey Mahallesi Muhtarı Emin Meral duygulu anlar yaşayarak konuşmasını tamamlayamadı. 
 
Geceye Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, protokol üyeleri, Kaymakmın mesai arkadaşları, İyi Parti İlçe Başkanı Cevdet Çebi, CHP Bozcaada İlçe Başkanı Selma Kırbaş, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, kurumlarda çalışan personeller, adalılar ve adalı sanatçılar katıldı. MHP İlçe Başkanı Haluk Doğan son günlerde artan koronavirüs vakaları nedeniyle geceye katılmadığı öğrenildi. AKP Bozcaada İlçe Başkanı Burak Aktan'ın katılmadığı geceye AKP'yi parti yönetiminden Ali Balcı, Ünsal Yayım ve AKP'li meclis üyesi Özgün Yavaş temsil etti.
 
Gecede Kaymakam Gültekin için duygusal ve anlamlı konuşmalar yapıldı. Yapılan konuşmalarda, adalılar Kaymakam Gültekin'in adada çok başarılı ve aynı zamanda eşit, adil yönetim ve birleştirici gücünden bahsetti. Başkan Yılmaz, adalılar tarafından kendilerine takdim edilmesi istenen hediyeyi halkın temsilcisi olarak verdiğini belirtti. Aynı zamanda gecede Kaymakam Gültekin'e mesai arkadaşları, Başkan Yılmaz, Bozcaada Kadın Kooperatifi gibi sivil toplum örgütlerinin temsilcileri adaya olan katkılarından ötürü teşekkür ederek hediyelerini takdim ettiler. 
 
Öte yandan adalılar tarafından toplanan imza kampanyasındaki imzalar da adalılar tarafından gecede Kaymakam Gültekin'e takdim edildi.
 
Kaymakam Gültekin için yapılan konuşmaların ardından mikrofonu eline alan Kaymakam Gültekin, yaptığı veda konuşmasında "Bozcaada'da görevim bitse de gönül bağım hiç bitmeyecek." dedi. Geceye damga vuran konuşma ise Alaybey Mahallesi Muhtarı Emin Meral'den geldi. Mikrofonu eline alınca duygusal anlar yaşayıp sözlerine devam edemeyen Meral'in tepkisi misafirler tarafından alkış topladı. 



Bu video 34803 defa izlenmiştir.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

 YUKARI