Bugun...


kostasalto

Balcı, Tıp Bayramı’nı kutladı
Balcı, Tıp Bayramı’nı kutladı       Bozcaada Belediye Başkan Adayı Ali Balcı, 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle yayınladığı mesajında, “Sağlık personelimiz, adamız koşullarındaki tüm zorluklara rağmen, kutsal bir ...

Mobil Reklam

Balcı, Tıp Bayramı’nı kutladı
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Balcı, Tıp Bayramı’nı kutladı

 

 

 

Bozcaada Belediye Başkan Adayı Ali Balcı, 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle yayınladığı mesajında, “Sağlık personelimiz, adamız koşullarındaki tüm zorluklara rağmen, kutsal bir mesleği yerine getirmenin bilinciyle, halkımızın sağlıklı yaşamasını sağlamak için büyük çaba göstermektedirler” dedi.

 

 

AK Parti Bozcaada Belediye Başkan Adayı Ali Balcı mesajında, “Herkesin sağlık hizmetlerinden yararlanması büyük önem taşımaktadır, dolayısıyla sağlık çalışanlarımız vatandaşlarımıza karşılıksız ve beklentisiz olarak hizmet verme fedakarlığı içindedirler” sözlerine yer verdi. Balcı, mesajının devamında ise, “Bütün sağlık personelimiz, adamız koşullarındaki tüm zorluklara rağmen, kutsal bir mesleği yerine getirmenin bilinciyle, halkımıza sağlıklı ve uzun bir yaşam sağlamak için büyük çaba göstermektedirler. Ulu Önder Atatürk’ün ifade ettiği gibi sağlımızı emanet ettiğimiz Türk hekimlerinin, bu özveri ve inançla, meslek onuruna yakışır bir şekilde hizmet üretmeye devam edeceklerine olan inancım sonsuzdur. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hekimlerimizin ’14 Mart Tıp Bayramı’nı içtenlikle kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

 




Bu haber 2134 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ