Bugun...


kostasalto

Şüpheli ölümde ses kaydı detayı!
6 Temmuz 2023 tarihinde gün batımı alanında uçurumdan düşerek hayatını kaybeden Yeşim Demir’in (39) ölümü ile ilgili eski sözlüsü Nizamettin Gürsu tutuklanmıştı. Geçtiğimiz günlerde tamamlandığı öğrenilen soruşturmada metrelerce yüksekten düşerek hayatını kaybeden Yeşim Demir'in ölümünden dakikalar önce ses kaydı aldığı, Demir'in sanık Nizamet Gürsu'ya yönelik "...böyle tehdit eder gibi, yok seni aşağıya iteceğim der gibi… Sen ruh hastası mısın ya?” ifadeleri soruşturmanın seyrini değiştirdi.

Mobil Reklam

Şüpheli ölümde ses kaydı detayı!
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam
Bozcaada’da gün batımı alanında, uçurumdan düşerek ölen Yeşim Demir’in şüpheli ölümü üzerine süren davada soruşturma tamamlandı. 6 Temmuz 2023 tarihinde gerçekleşen olayın ardından Ezine Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında Demir’in eski sözlüsü Nizamettin Gürsu geçen Aralık ayında tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.
 
İlk  ifadesinde “Gün batımında ona evlilik teklif etmek istiyordum. Romantik bir anımız olsun diye orayı seçtim. Biraz alkol aldık. Her şey bir anda oldu. Dengesini kaybedip aşağıya düştü. Hemen 112'yi aradım" diyen 42 yaşındaki Gürsu  hakkında Yeşim Demir'in ailesi de cinayet şüphesiyle suç duyurusunda bulunmuştu. 
 
Ezine Savcılığı'nın titiz çalışması sonucunda davaya ilişkin önemli şüpheler elde edilmişti. Evlilik teklifinin daha önceden yapıldığının belirlenmesi, Yeşim Demir'in daha önce evlenmiş ve boşanmış 2 çocuk babası Gürsu'nun hem ailesi tarafından hem de eski eşi tarafından istenmediği için tehdit edilmesi,  panik atağı ve yükseklik korkusu olan Yeşim Demir'e evlilik teklifi için oldukça yüksek ve zifiri karanlık ortam ve zaman seçilmesi gibi daha birçok şüpheler soruşturma dosyasında titizlikle işlendi. 
 
SES KAYDI ORTAYA ÇIKTI, MÜEBBET HAPSİ İSTENDİ
 
Geçen Aralık ayında tutuklanan Nizamettin Gürsu için savclık iddianameyi tamamladı ve Çanakkale Ağır Ceza Mahkemesi'ne sunuldu. Savcılık 43 yaşındaki Gürsu'nun "Kadına karşı kasten öldürme" suçundan müebbet hapsini istedi.
 
İddianameye göre ise soruşturmanın asıl seyrini değiştiren ve tekrardan tutuklanmasına sebep olan gelişme ise Yeşim Demir'in yaklaşık 32 metreden düşmeden dakikalar önce cep telefonu ile aldığı ses kaydı oldu. Savcılığın tüm şüpheli bulgularının yanında Yeşim Demir'in cep telefonundan elde ettiği son kayıt cinayet şüphesini çok daha güçlendirdi. Ayrıca Gürsu'nun gözaltına alındıktan sonra Yeşim Demir'in telefonuna mesajlar göndermesini de lehine delil oluşturmak olarak yorumladı. 
 
Halk TV'den Dinçer Gökçe'nin haberine göre iddianameye yansıyan ses kaydı şu şekilde:
 
Gürsu, Demir’e “Eski kocan benden daha mı iyiydi” diye soruyor. Demir ise “Benim eski kocamdan bile betersin” diyor ve hemen devamında şu ifadeleri kullanıyor “Benim yanıma gelip, erkeklik yapıp da bana yok böyle tehdit eder gibi yok seni aşağıya iticem der gibi… Sen ruh hastası mısın ya” diyor.
 
Gürsu ise “Bir dakika… Ben seni aşağıya iticem mi dedim? Ne saçmalıyorsun sen ya” diyor. Bu karşılık üzerine Demir “Bu psikopat gibi hareketlerin ne" diyor. Gürsu ise bu kez “Ben sana bir şey dedim mi? ‘git dedin’ gidiyorum. ‘Gel dedin’ geliyorum. Ne bağırıyon" karşılığını veriyor. Kayda giren en son ses ise Gürsu’ya ait. Gürsu, Demir’e “Gel o zaman” diyor.

Bozcaada’da uçurumdan düşerek ölen Yeşim Demir’in eski sözlüsü Nizamettin Gürsu tutuklandı https://www.bozcaadahaber.net/bozcaada-da-ucurumdan-duserek-olen-yesim-demir-in-eski-sozlusu-nizamettin-gursu-tutuklandi/9954/

 

 

 




Bu haber 1860 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ