Bugun...


kostasalto

Adalı kadınlar 3 yıldır Türkiye'yi geziyor
Bozcaada'nın emekçi kadınları, her yıl düzenlenen tur ile Türkiye'yi geziyor. Son olarak 11 gündür Güneydoğu bölgesini gezerek hemen hemen Türkiye'de görmedikleri yer kalmayan adalıların bir sonraki rotası yurt dışı.

Mobil Reklam

Adalı kadınlar 3 yıldır Türkiye'yi geziyor
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaadalı kadınlar, 3 yıldır düzenlenen turla hemen hemen tüm Türkiye'yi gezdi. Birçoğu pansiyon, otel, bağ, bahçe gibi işlerde çalışan adalı emekçi kadınlar, her yıl 10-12 günlük düzenlenen turla Türkiye'nin bir bölgesini geziyor. Bu yıl ise adalı kadınların rotası Güneydoğu oldu. 40 adalı kadın, 11 gün süren turda Kapadokya'dan Malatya'ya, Hasankeyf'ten Mardin'e, Balıklıkgöl'den Gaziantep'te ve son olarak Midyat'a kadar giderken, dönüşte Adana, Mersin, Konya, Afyon, Kütayha ve Eskişehir olmak üzere daha birçok şehrin en turistlik mekanlarını gördüler.

Adalı kadınlar 11 gün sonra dün ( 31 Ekim Salı) sabah feribotu ile Bozcaada'ya döndü. Turu organize eden Binnur Şen, “3 senedir senede 2-3 defa bir bölgeyi geziyoruz. Bu sene de Güneydoğu Anadou bölgesi oldu. Tura katılanlar çok memnun. Hemen hemen tüm Türkiye'yi gezdik. Bundan sonra inşallah yurt dışı olacak” dedi.




Bu haber 5413 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ