featured

Adalı Öğrenciler ve Öğretmenlerden Sokak Canlarına Destek





Bozcaada Gazi Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenlerinin adamız sokak canları için birlikte ürettiği su borusundan yapılan mama kapları adanın birçok noktasına sabitlendi.

Bozcaada Anadolu Gazi Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri, adamız sokak canları için su borularından mama kapları üretti.  Bozcaada Kaymakam Vekili Muhammed Mustafa Kara da Bozcaada hayvansever öğrenciler ve öğretmenler ile bir araya gelerek hem çalışmalara katıldı hem de sokak canları için gerçekleştirilen duyarlı projeden dolayı tüm öğretmenleri ve öğrencileri tebrik etti.



Kaymakam Kara’nın ziyareti sırasında proje hakkında konuşan Bozcaada Gazi Anadolu Lisesi Müdürü İrem İlhan Kara ve “Gazi’nin Minik Patileri “proje yürütücüsü Coğrafya Öğretmeni Çiğdem Mersin, “Özellikle kış aylarında ,patili dostlarımız  yiyecek bulma  konusunda zorlanıyor .Bu nedenle bizde “Gazi’nin Minik Patileri” adını verdiğimiz bu çalışma sayesinde  sokak canlarımızın bir nebzede olsa doymalarını sağlamak hem de çevre temizliğine katkıda bulunmak istedik .Bu konuda halkımızın da okulumuza yapacağı mama destekleri bizim için çok önemli. Bu projede bize  desteklerini her zaman sunan sayın Kaymakamımız Muhammed Mustafa Kara’ya, sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Özkan Çaylak’a, Öğretmen arkadaşlarımız ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz ” diye açıklama yaptılar.



Bozcaada Haber olarak öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi bu anlamlı projeden dolayı tebrik ediyoruz.

 

 

Adalı Öğrenciler ve Öğretmenlerden Sokak Canlarına Destek




E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bozcaada Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Reklam