Bugun...


kostasalto

Bozcaada'da gaziler unutulmadı
Bozcaada'da "19 Eylül Gaziler Günü" düzenlenen törenle kutlandı. Törenin ardından adalılar ve misafirler adalı gazilerle fotoğraf çekerek sosyal medyada paylaştı.

Mobil Reklam

Bozcaada'da gaziler unutulmadı
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

19 Eylül Gaziler Günü Bozcaada'da Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törenle kutlandı. Törene Kaymakam Bahar Kaya, Bozcaada Belediye Başkanvekili Recep Yalçın, Garnizon Komutanı Piyade Binbaşı Turay Kol, adalı gaziler Erdoğan Şenol, Hüseyin Kocamış, Sinan Tekin, protokol üyeleri, siyasiler ve adalılar katıldı.

Atatürk anıtına çelenk sunmanın ardından tören Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti. Cumhuriyet Meydanı’nda sosyal mesafe korunarak ve maske takılarak gerçekleşen tören Piyade Teğmen Osman Ay’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasını gerçekleştirmesi ile son buldu.

Törenin ardından protokol üyeleri gazilerle bir araya geldi ve sohbet etti. Adalılar, misafirler ve siyasiler de adalı gaziler ile birlikte fotoğraf çekerek sosyal medyada paylaştı.

Öte yandan Koreli Restoran da adalı gazilerimizi akşam yemeğinde ağırladı. Eski CHP Bozcaada İlçe Başkanı Hüseyin Durmuş gaziler ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.




Bu haber 3445 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ