Bugun...


kostasalto

Bozcaada'da iki köpek keçileri ve tavukları telef etti
Bozcaada’da üzerinde tasması bulunan iki köpek 5 keçiyi ve 1 tavuğu parçalayarak telef etti. Köpekler öldürdüğü keçileri yerken cep telefonu ile kaydedildi. İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri yaptığı çalışma sonucunda köpeklerin sahibini bularak hem adli ceza uygulandı hem de soruşturma başlatıldı.

Mobil Reklam

Bozcaada'da iki köpek keçileri ve tavukları telef etti
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada’da her sene yaşanan üzücü olay dün tekrardan yaşandı. Üzerinde tasması bulunan iki köpek  Bizan mevkiinde Özer Güler’e ait keçilere saldırdı. 5 keçiyi parçalayarak öldürdükten sonra yemeye başlayan köpekler cep telefonu ile görüntülendi.  Bozcaada Haber’e ulaşan Özer Güler, 5 keçisinin öldüğünü, 1 keçisinin ise yaralı olduğunu belirtirken “Herkes köpeğine, hayvanına sahip çıkması gerekiyor. Her sene oluyor bu durum. Herkes kendi sorumluluğunu yerine getirse bunlar yaşanmaz” dedi.

Acı olayın ardından İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri anında çalışma başlattı ve iki köpeğin sahibini buldu. Edindiğimiz bilgilere göre köpeğin sahibine adli para cezası kesilirken savcılık tarafından da soruşturma başlatıldı.

 




Bu haber 3561 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ