featured

CHP Kadın Kolları kurultaya gidiyor





Cumhuriyet Halk Partisi’nin Kadın Kolları, 15. Olağan Genel Kurulu için hazırlıklara başlıyor. Kurultay süreci, 20 Mayıs 2024’te ilçe kongreleriyle başlayacak ve 4 Ağustos’taki olağan kurultayla sona erecek. Partinin gençlik kolları da bu süreçte kurultaya katılacak ancak tarih henüz netleşmedi.

Kadın Kolları İlçe Kongresi, Bozcaada’da 1 Haziran 2024 Cumartesi günü saat 12:00’de gerçekleşecek. Yeterli çoğunluk sağlanamazsa, kongre saat 14:00’te katılan üyelerle yapılacak. Kongrede, 96 kadın CHP üyesi oy kullanacak.



Cumhuriyet Halk Partisi yönetimi, iki adayın olduğunu duyurdu. Mevcut Kadın Kolları Başkanı Nurten Duran ve Bozcaada’ya yerleşmiş genç üye Eda Üzümcü.

Nurten Duran:



Nurten Duran, 09 Mart 1966 doğumlu ve Bozcaada doğumlu. Evli ve bir erkek çocuğu annesi. İlköğretim ve lise eğitimini Bozcaada’da tamamladı. 2010-2020 yılları arasında Çanakkale’de CHP parti çalışmalarında aktif olarak görev aldı. 14 Mart 2020’den beri CHP Bozcaada Kadın Kolları Başkanı olarak görev yapıyor. 01 Haziran 2024 Cumartesi günü yapılacak kongrede tekrar CHP Bozcaada Kadın Kolları Başkanı adayı.

Eda Üzümcü:

Eda Üzümcü, 25 Temmuz 1987 doğumlu ve İstanbul doğumlu. Evli ve iki kız çocuğu annesi. Beykent Üniversitesi Sahne Sanatları ve Müjdat Gezen Sanat Okulu mezunu. Bozcaada kadınlarının farkındalıklarını ve değerlerini artırmak için çeşitli projeleri bulunuyor. Aileden CHP’li olan Üzümcü, adada yaşayan anneler ve çocuklar için önemli adımlar atmaya hazırlanıyor. CHP Bozcaada Kadın Kolları’na gençlik ve yenilik getirmek için aday.

CHP Kadın Kolları kurultaya gidiyor




E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bozcaada Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Reklam