Bugun...


kostasalto

Daha temiz Bozcaada için....
Bozcaada’da işletmesi bulunan Erdoğan İnce, işletmesi Güveç Lokantası’nın önünde yola atılan sigara izmaritlerini ve çöpleri her gün personeli ile birlikte kendi elleriyle temizliyor. İnce’nin bu örnek davranışı ise ada halkı tarafından takdirle karşılanıyor.

Mobil Reklam

Daha temiz Bozcaada için....
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Çınar Çarşı Caddesi’nde bulunan Güveç Et Lokantası’nın işletmecisi Erdoğan İnce, işletmesinin önünü ve karşısındaki yolda biriken atık sigara izmaritlerini ve diğer çöpleri temizleyerek diğer ada işletmecilerine de örnek bir davranış sergiliyor. İnce’nin işletmesi Bozcaada’nın en işlek caddesinde bulunduğu için sigara izmaritleri ve çöpler de sık sık birikiyor. Fakat İnce, izmaritlerin ve çöplerin sadece belediye tarafından temizlenmesini beklemeden kendi elleriyle ve personeliyle birlikte temizliyor.

 

HERŞEYİ BELEDİYEDEN BEKLEMEK OLMAZ

 

Bugün akşam saatlerinde personeli ile birlikte  işletmesinin önünü ve karşı yola atılan sigara izmaritlerini temizleyen İnce , Bozcaada Haber’e şu açıklamalarda bulundu:

“ Herkes Bozcaada’nın temiz olmasından bahsediyor. Bana göre ilk önce herkes kendi evinin, kendi dükkanın önünü temizlese zaten bu kadar kirlilik olmaz. Bu konuda herkes üzerine düşen görevi yapsa zaten belediye de zorlanmaz. Her şeyi belediyeden beklemez olmaz. Biz işletmeciler bu konuda herkese örnek olmak zorundayız”




Bu haber 3386 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR
2 Yorum

Ozan Yazicioglu
26-05-2015 09:49:00

liman bolgesindeki tum isletmeler zaten temizligi kendileri yapiyorlar. Belediyenin hicbir araci ya da elemani Yali Caddesi'ni temizlemek icin gelmedi. Belki bundan sonra gelir artik...

Mustafa Sert
26-05-2015 02:13:00

En işlek denen yerlere Belediye sigara için küçük çöp kutuları koyarsa yerlere atılmayacağı kanısındayım. O caddede sadece PTT kapısında var.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ