Bugun...


kostasalto

GESTAŞ, telefonları açmayınca ...
Bozcaada’da, akşam saatlerinde Gestaş’ın telefonlarını açmaması nedeni ile rezervasyon yaptıramayan araç sahipleri ile rezervasyonu bulunan araç sahipleri arasında sözlü tartışma çıktı. Yaşanan kargaşa sırasında ise bazı vatandaşlar plastik bariyeri yıkarak araçları ile iskelede beklemeye başladı. Yaşanılan bu olay sonrası tansiyon yükseldi.

Mobil Reklam

GESTAŞ, telefonları açmayınca ...
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bugün akşam saatlerinde rezervasyon yaptıran araç sahipleri ile rezervasyonu bulunmayan araç sahipleri arasında sıra kavgası yaşandı. Cumartesi gününden itibaren araçlarına rezervasyon yaptırmayan araç sahipleri yaşanılan durumun GESTAŞ’ın telefonlarını açmamasından kaynakladığını ifade etti. Öte yandan rezervasyonları bulunan araç sahipleri, rezervasyon yapmayan araç sahiplerine tepki göstererek, kendilerinin rahat bir şekilde rezervasyon yaptıklarını, GESTAŞ’ın araç sahiplerini feribota binerken hem sözlü olarak hem de verdikleri bilette rezervasyon yaptırmaları gerektiği hakkında bilgilendirdiğini ifade etti. Bozcaada Haber gün içerisinde GESTAŞ’ın rezervasyon yapmak için kullandığı telefona ulaşmaya çalıştı ancak telefonu açan olmadı.

 

GESTAŞ'ın herkesi bilgilendirdiğini, rezervasyondan haberimiz yoktu diyenlerin yalan attığını ifade eden vatandaş

Yaşanılan tartışmalar ve kargaşa sonucu bariyerleri ezerek araçların iskeleye indiği anda olay yerine gelen İlçe Emniyet Amiri Mustafa Yaşar, durumu kontrol altına alarak rezervasyonu bulunmayan araçların geçişine engel oldu. Ardından olay yerine İlçe Emniyeti’ne bağlı polislerin gelmesi ile ortalık yatıştırılarak kargaşa ve tartışmalar son buldu.

Not: Saat 19.20 itibariyle GESTAŞ’ın rezervasyon aldığı 444 0 752 no’lu hat halen cevap vermiyor.

İŞTE OLAY ANINDAN GÖRÜNTÜLER

 

 

 

 




Bu haber 4857 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR
2 Yorum

Derviş
17-06-2015 18:16:00

Olayın Gestaş'la alakası bal gibi var ama asıl büyük kabahatli Gestaş değil. Hele belediye hiç değil. Birinci sorumlu, haberdeki videoda da göreceğiniz üzere, rezervasyonu olmadığı halde, rezervasyonlu araçların arasına girmekte ısrar eden, yetmiyormuş gibi bariyeri eğip, ezerek diğer araçlara "KANUNSUZCA" "geçin ya ne olacak" diyen sorumsuz vatandaştır. İkinci sorumlu Gestaş' tır. Uzun süre rezervasyon telefonlarına cevap vermediler. O arkadaşın geldiği yerde bayır yasaları geçerli olabilir ama burası Bozcaada. Bir Flaman atasözünün "eve geldiğimde sorunlarımı kapının önünde bırakırım" dediği gibi, siz de buraya gelirken sorunlarınızı, geldiğiniz yerdeki kanun tanımazlıklarınızı iskelenin öbür yakasında bırakacaksınız. Hoşunuza gitse de gitmese de. Herşey insanların daha rahat, daha sorunsuz bir tatil geçirmesi içinken ve insanların içindeki şehir haydutu ortaya çıkmıyorken herşey gayet güzel işliyor emin olun.

ahmet. Tanrıverdi
15-06-2015 18:15:00

Olayın Gestas ile hiç bir alakası yok. Tamamıyla Bozcaada bld. Kaynaklaniyor

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ