Bugun...


kostasalto

Bozca Butik’te özel tasarım ürünler var  
Üniversiteden sonra Bozcaada’da çeşitli işletmelerde turizm üzerinde çalıştıktan sonra bu (2021) yıl Bozcaada’da tekstil ve hediyelik eşya üzerine işletme açan Ufuk Ocak, Bozca Butik’in ağırlıklı olarak keten üzerine bir butik olduğunu belirtiyor.

Mobil Reklam

Bozca Butik’te özel tasarım ürünler var  
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Erkek ve kadın saf keten olmak üzere elbise, tunik, tasarım gömlekler, ceketler butiğin raflarındaki yerini alırken; hediyelik kısmında da oltu taşı ve kehribar tesbihler, gümüş kolye ve kolye uçları,halhal,küpe tasarım Gözlükler dikkat çekiyor. 


Genel olarak butik ve hediyelik eşya üzerine hizmet veren “Bozca Butik ve Hediyelik” ağırlıklı olarak saf keten üzerine çalışıyor.


Ufuk Ocak, kışa doğru sweatshirtlerin de butikteki yerini alacağını belirtiyor. Kışın da trendyol,n11.com Ve İnstagram üzerinden,satışlarına devam edecek olan işletme birçok internet satış mecrasında da Bozca Butik olarak boy gösterecek. 

İşletmede kişiye özgü nakış işleme ve baskıda yapılıyor. Özellikle tişört veya sweatshirt üzerine nakış ve portre,desen,motif baskı yapılabiliyor. 


Bu ürünlerin haricinde el yapımı, deriden ve su geçirmez çantalar da dikkat çekici. Tasarım çantaların özel alıcısı var ve oldukça talep gördüğünü öğreniyoruz. 


Son iki yılın popüler kimono modelleri de yine Bozca Butik’te. Denizli’de imal edilen, %100 keten ve el ürünü olan, üzerindeki desenlerin taş baskı olarak işlendiği kimonolar ister bikini üzerine, ister sabahlık olarak kullanılabiliyor. 
Keten ve keten üzerine ağırlıklı bir butik olan Bozca Butik ve Hediyelik’in sosyal medya hesabını takip edip, ürünlere göz atabilirsiniz. 

İnstagram: @bozca_boutique

İletişim: 90 537 305 85 28 - 90 531 600 89 94




Bu haber 1845 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ