Bugun...


kostasalto

Bozcaadaspor sahasında çok farklı: 5-0
Bozcaadaspor sezonun ikinci karşılaşmasında evinde oynadığı Hastanebayırıspor maçını 5-0 kazanarak sezondaki ilk galibiyetini aldı. Barış’ın iki gol attığı karşılaşmada diğer goller Ayhan, Miraç ve Caner’den geldi.

Mobil Reklam

Bozcaadaspor sahasında çok farklı: 5-0
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Süper Amatör Lig’de mücadele eden ilçemizin siyah beyazlı takımı Bozcaadaspor kendi sahasında misafir ettiği Hastanebayırıspor’u 5-0 yenerek moral buldu. İlk yarıya hızlı başlayan fakat üretken olamayan takımımız rüzgârın da bizden yana olmasını 42. dakikaya kadar kullanamadı.

Bu dakikaya kadar art arda kornerler atan, bir topu da direkten dönen takımımız rakibine pek şans vermedi. İlk yarı tam da böyle bitecek derken Caner gol perdesini açtı. Golün hemen sonrasında devre kapanmadan Miraç ile rahatlayan takımımız soyunma odasına bu skorla gitti.

İKİNCİ YARIDA GOLLERE DEVAM

Skor avantajı ile başlayan ikinci yarıda da hız kesmeyen Bozcaadaspor diğer golleri bulmakta gecikmedi. Ayhan, Caner ve Barış skoru belirleyen diğer golleri atarken defans bloğunun dikkatli oyunu da gözlerden kaçmadı. Takım kaptanı Serkan Arı’nın da iki asistle oynadığı karşılaşmanın sonunda takımımız puanını 4’e yükseltmiş oldu.

Havanın güneşli olması maça talebi de arttırdı. Bozcaadaspor’a gönül veren yaklaşık 150 kişinin tribündeki yerini aldığı karşılaşma sonrasında izleyiciler keyif içerisinde ada merkezine geçtiler.  

VIDEO HABER




Bu haber 2383 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ