Bugun...


kostasalto

Ayazma eski günlerine dönüyor
Ayazma’da birkaç sene önce çeşitli nedenlerden dolayı kaldırılan Voleybol filesi Bozcaada Kaymakamı Abdulgani Mağ’ın talimatıyla yeniden takılıyor. Böylelikle eskiden olduğu gibi Ayazma’ya giden gençler yeniden Voleybol maçları düzenleyebilecek.

Mobil Reklam

Ayazma eski günlerine dönüyor
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Ayazma’da yıllardır yapılan Voleybol maçları filenin kaldırılması sonucu son yıllarda yapılamamaktaydı. Edindiğimiz bilgilere göre ise bu durumdan şikayetçi birkaç ada genci ve her yaz adada bulunan gençler dertlerini Bozcaada Kaymakamı Abdulgani Mağ’a; “ Biz yıllardır ayazma’da voleybol maçları yapardık. Yeri geldi turnuvalar düzenlendi. Çok güzel zamanlarımız geçiyordu. Her plajda mutlaka bir file vardır. Neden bu fileyi kaldırdılar” şeklinde aktardı.

Kaymakam Mağ ise gençlere,  konu hakkında gerekli araştırmaları yaptıktan sonra ne gerekiyorsa yapılacağını ifade etti.

Bozcaada Haber’in edindiği bilgilere göre ise Kaymakam Mağ, yetkililere Ayazma’da tekrardan voleybol filesi olması gerektiğini ve eski yerine tekrardan filenin takılmasını istedi.

 

Bugün konu ile ilgili Ayazma’ya voleybol filesi takılacağını öğrenen gençler,Kaymakam Mağ’a bugüne kadar her türlü spor faaliyetleri ve organizasyonlarına destek verdiği için Bozcaada Haber’ aracılığı ile teşekkür etti.

Öte yandan Ayazma'da eski günlerdeki gibi voleybol maçları yapabileceğini öğrenen spor sever ada gençleri, Bozcaada Haber aracılığı ile  yıllardır açık ara şampiyonluğu bırakmadıklarını ifade ederken İstanbullu arkadaşlarına yeniden meydan okuduklarını belirtti.

 

 




Bu haber 3602 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ