Bugun...


kostasalto

İYİP'in başkan adayı Çebi'den esnaf ziyareti
İyi Parti Bozcaada Belediye Başkan Adayı Cevdet Çebi, İyi Parti Bozcaada İlçe Başkanı Aydoğan İnce ve meclis üyesi adayları ile birlikte ada esnafını ziyaret etti.

Mobil Reklam

İYİP'in başkan adayı Çebi'den esnaf ziyareti
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Dün (Pazar) gerçekleştirilen esnaz ziyaretinin ardından İyi Parti şu açıklamayı yaptı:

Bozcaada'nın huzurlu ve tarihi sokaklarında, İyi Parti Belediye Başkan Adayı ve beraberindeki İyi Parti Belediye Meclis Üyeleri ile İyi Parti Bozcaada İlçe Başkanı, yerel esnafları ziyaret ederek adanın kalbinin attığı yerlerde bir gün geçirdi. Bu özel buluşmalarda, aday ve heyet, esnaflara iyi dileklerini sundu ve onlara özel hazırlanmış kahve paketleri ikram etti. Bu jest, adanın sıcak ve samimi ortamını daha da pekiştirdi.

Ziyaretlerin temel amacı, Bozcaada'nın değerli esnaflarının sesini doğrudan dinlemek ve onların günlük yaşam, işlerinin sürdürülebilirliği ve Bozcaada'nın karşı karşıya olduğu zorluklar hakkındaki görüş ve önerilerini birinci elden almak oldu. Her bir görüşme, adanın sosyal ve ekonomik yapısına dair derinlemesine bilgiler sunarken, esnafların sorunlarına ve ihtiyaçlarına ışık tuttu. İyi Parti heyeti, bu değerli bilgileri not alarak, Bozcaada için somut ve uygulanabilir çözümler geliştirmeyi amaçlıyor.

Bu ziyaretler, sadece esnaflarla yüz yüze gelmekle kalmayıp, aynı zamanda toplulukla güçlü bir bağ kurmayı ve adanın her bir ferdinin yaşam kalitesini artırmaya yönelik taahhütlerini pekiştirmeyi hedefliyor. İyi Parti'nin Bozcaada Belediye Başkan Adayı, adanın kültürünü, doğasını ve ekonomisini koruyup geliştirmek için yerel esnaflarla el ele çalışmanın önemine vurgu yaptı.

Bozcaada'nın geleceği, adanın yerel esnaflarıyla birlikte şekillenecek. İyi Parti heyetinin bu ziyaretleri, adanın çeşitli sorunlarına ve ihtiyaçlarına yönelik çözümler üretme konusundaki kararlılığını ve esnafların desteğini almanın önemini bir kez daha gösterdi. Bu buluşmalar, Bozcaada'nın daha parlak bir geleceğe doğru ilerlemesinde kritik bir adım olarak görülüyor.




Bu haber 867 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ